Kandidaten

Tandarts beschikbaar in regio Groningen

32 uur | Tandarts | Groningen

Kennismaken

Startende tandarts beschikbaar voor 4 dagen per week in regio Groningen (eventueel ook werken in de avond en in het weekend). Bereid om 30 minuten te reizen met het OV voor een praktijk. Wil graag in meerdere praktijken werken (ook zwangerschapswaarneming). Wil graag aan de slag als algemeen practicus met een nadruk op restauratief kroon en brugwerk en kindertandheelkunde. 

Hoe deze tandarts zou willen werken: Meer dan gaatjes vullen. Ik zou ook wel kroon en brugwerk willen doen zoals ik dat geleerd heb. Het zou leuk zijn als er mogelijkheid is tot sparren met collega’s over casussen. 

Wat deze tandarts nodig heeft om zich te ontwikkelen: Een goed gevulde agenda. Vrijheid om te behandelen zoals ik dat geleerd heb. Ik zal zelf om hulp vragen aan een senior tandarts als ik hulp nodig heb, maar ik hoop niet dat dingen opgelegd worden. 

Een fijne werkgever is voor deze tandarts iemand die: Iemand bij wie ik terecht kan als ik vragen heb. Een tandarts die goed op de hoogte is van nieuwe ontwikkelingen in de tandheelkunde. Ik zou het leuk vinden om betrokken te worden bij casuïstiek.