Kandidaten

Tandarts regio Alkmaar

16 uur | Tandarts | Alkmaar

Kennismaken

Laatstejaars student tandheelkunde. Beschikbaar als tandheelkundig medewerker in periode februari t/m juni 2020 voor 2-3 dagen per week (studeert in juni 2020 af). Flexibel inzetbaar op maandag, dinsdag en woensdag. Kan restaureren, controles, intakes, kindertandheelkunde, incidenteel consult (endo, extracties), kroon & brugwerk. Vanaf juni 2020 fulltime beschikbaar als tandarts. Wil graag blijven werken als praktijk bevalt.

Hoe deze tandarts zou willen werken: Heeft werkervaring in een praktijk, kon daar terecht met vragen als hij deze had, dat was fijn. Als de tandarts zijn werk wil controleren is dat prima, staat open voor feedback.
Wat deze tandarts nodig heeft om zich te ontwikkelen: Houdt wel van uitdaging, in het begin zal er iets meer tijd nodig zijn maar wil wel zo snel mogelijk op hoger tempo te gaan werken. Is zelfverzekerd in zijn tandheelkundig handelen.  
E
en fijne werkgever is voor deze tandarts iemand die: Moderne technieken gebruikt en nieuwe ontwikkelingen in de tandheelkunde toepast.