Voor kandidaten

Voor kandidaten

Mondzorg professionals die een andere werkomgeving zoeken zijn bij ons aan het goede adres. Wij luisteren naar wensen en ambities, om kandidaten voor te kunnen stellen bij een tandartspraktijk of andere praktijk voor mondzorg die bij hen past. Voor het maken van de juiste match is het immers essentieel dat zowel kandidaat als opdrachtgever blij zijn met het resultaat van onze werving- en selectiediensten. Ons doel is bij te dragen aan een lange termijn samenwerking tussen de tandarts, mondhygienist, tandartsassistente of praktijkmanager die via ons werk vindt en de praktijkhouder.

Vind de vacature die bij jou past!

Ben jij tandarts, orthodontist, mondhygiënist, tandartsassistent, of in een andere rol werkzaam in de mondzorg? Schrijf je in bij DentalCens Recruitment. Wij houden je op de hoogte van vacatures in jouw regio en luisteren naar jouw wensen. Wij staan voor het maken van een goede match. Voor jou betekent dit dat we eerst met je afstemmen of een vacature voor jou interessant is. Zo ja, dan introduceren we je bij de tandartspraktijk, orthodontiepraktijk of andere praktijk voor mondzorg.

Top Mondhygiënist Utrecht

Ik ben een gedreven, enthousiast persoon en vind het leuk om met mensen in contact te zijn. Geordend, onderzoekend en oplossingsgericht zijn woorden die bij mij passen.

Mondhygiënist (Regio Amsterdam)

16 uur | Mondhygiënist | Amsterdam

Zoekt als Mondhygiënist met 1,5 jaar ervaring een moderne tandartspraktijk in de regio Amsterdam. Bereid om 30 minuten met de auto en 30 minuten met de trein te reizen voor een praktijk.

Tandarts bij Utrecht

32 uur | Tandarts | Utrecht

Enthousiaste startende tandarts beschikbaar vanaf juni 2020. Zoekt algemene groepspraktijk in de regio Utrecht.