Werving en Selectie

Werving en Selectie DentalCens Recruitment

Wij vinden voor jou de beste mondzorg- en tandheelkundespecialisten die bij je praktijk en patiënten passen. Na goed overleg en met de juiste betrokkenheid werven en selecteren wij zorgvuldig de kandidaten die exact voldoen aan jouw zoekprofiel. Zo kun je je patiënten altijd de beste zorg, aandacht en professionele mondzorg bieden.

 • Bespaar energie, tijd en kosten.
 • Geen risico’s met onze ‘no cure, no pay’ aanpak.
 • Bereik een groot publiek met je vacature.
 • Zorgvuldige voorselectie van de kandidaten.
 • Professionele afhandeling van de sollicitaties.
 • Directe en persoonlijke communicatie.

Ben je op zoek naar een tandarts-specialist, algemene tandarts, mondhygiënist, tandartsassistent, tandtechnicus of praktijkmanager? Laat ons de beste kandidaten voor je zoeken.

Het grootste bereik, via ons uitgebreide netwerk

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, gaan wij als volgt te werk:

 1. Wij maken een afspraak om de openstaande vacature te bespreken. Dit kan op jouw verzoek zowel telefonisch als persoonlijk.
 2. Om je zo snel mogelijk de beste kandidaten te kunnen voorleggen, wordt je vacature dezelfde dag nog op dentalcens.nl, dentallinq.nl en andere relevante websites geplaatst.
 3. Om het bereik te vergroten, zetten wij ons uitgebreide netwerk in, waaronder LinkedIn, Facebook en andere Social Media en professionele netwerken.

De beste kandidaten, met een gerichte benadering

Er zijn veel professionals die al een baan hebben, maar die ook geïnteresseerd zijn in een nieuwe uitdaging. Wij benaderen deze groep ‘latente zoekers’ persoonlijk via de telefoon of e-mail, om hen op de hoogte te brengen van jouw vacature en de mogelijkheden die jouw praktijk biedt. Je blijft anoniem en wij zorgen voor een nauwkeurige voorselectie.

De beste kandidaten, geselecteerd op basis van jouw zoekprofiel

Wij selecteren jouw kandidaten zorgvuldig op basis van je zoekprofiel. Vervolgens gaan wij uitgebreid met ze in gesprek, om zo een goede voorselectie te kunnen maken. Je ontvangt vervolgens een CV en het profiel – met informatie over opleidingen, werkervaring, persoonlijkheid, ambities en competenties – van de kandidaten die het beste bij je praktijk en patiënten zullen passen. Je hebt een vast aanspreekpunt en wij staan ook ’s avonds en in het weekend tot je beschikking.

In de praktijk ziet het selectieproces er als volgt uit:

 • Je ontvangt uitgebreide profielen met referenties en onze toelichting.
 • Verwachtingen, zoals salaris en arbeidsvoorwaarden, worden vooraf afgestemd.
 • Wij plannen de sollicitatiegesprekken voor je in met jouw favoriete kandidaten.
 • BIG-registratie wordt gecontroleerd en diploma’s worden opgevraagd.
 • De terugkoppeling naar de kandidaten wordt door ons netjes verzorgd.
 • Wij bieden je de nodige ondersteuning/kennis over personeelsbeleid in de mondzorg.

De perfecte kandidaat, met de juiste voorwaarden

Zodra de juiste persoon voor jouw praktijk gevonden is en je de samenwerking officieel wilt maken door middel van het sluiten van een overeenkomst, bieden wij je verschillende mogelijkheden:

 • De medewerkers in loondienst aannemen.
 • De medewerker via DentalCens Recruitment in dienst nemen via payrolling. Je wordt dan geen werkgever.
 • Een overeenkomst van opdracht aangaan met een ZZP-medewerker (bijvoorbeeld met een modelovereenkomst).

Weet je niet zeker welke van de bovenstaande mogelijkheden het beste bij jou en je praktijk past? Wij adviseren je hier uiteraard graag over.

Een goede samenwerking gegarandeerd

Wij begrijpen hoe belangrijk het is voor je om een perfecte kandidaat te vinden die een belangrijke positie binnen je praktijk kan bekleden. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat we de beste kandidaten voor je kunnen selecteren, werken wij op basis van ‘no cure, no pay’. Je betaalt alleen bij resultaat, dus op het moment dat één van onze kandidaten bij jou aan de slag gaat.

Laat jouw vacature online plaatsen

Wil je meer informatie of wil je met ons kennismaken? Neem gerust contact op met ons via +31(0)853035929 of via info@dentalcens.nl.