Werving en Selectie

Werving en Selectie DentalCens Recruitment

Wij vinden voor u de beste mondzorg- en tandheelkundespecialisten die bij uw praktijk en patiënten passen. Na goed overleg en met de juiste betrokkenheid, werven en selecteren wij zorgvuldig de kandidaten die exact voldoen aan uw zoekprofiel. Zo kunt u uw patiënten altijd de beste zorg, aandacht en professionele mondzorg bieden.

 • Bespaar energie, tijd en kosten
 • Geen risico’s met onze ‘no cure, no pay’ aanpak
 • Bereik een groot publiek met uw vacature
 • Zorgvuldige voorselectie van de kandidaten
 • Professionele afhandeling van de sollicitaties
 • Directe en persoonlijke communicatie

Bent u op zoek naar een tandarts-specialist, algemene tandarts, mondhygiënist, tandartsassistent, tandtechnicus of praktijkmanager? Laat ons de beste kandidaten voor u zoeken.

Het grootste bereik, via ons uitgebreide netwerk

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, gaan wij als volgt te werk:

 1. Wij maken een afspraak om de openstaande vacature te bespreken. Dit kan op uw verzoek zowel telefonisch als persoonlijk.
 2. Om u zo snel mogelijk de beste kandidaten te kunnen voorleggen, wordt uw vacature dezelfde dag nog op dentalcens-recruitment.nl en andere relevante websites geplaatst.
 3. Om het bereik te vergroten zetten wij ons uitgebreide netwerk in, waaronder LinkedIn, Facebook en andere Social Media en professionele netwerken.

De beste kandidaten, met een gerichte benadering

Er zijn veel professionals die al een baan hebben, maar die ook geïnteresseerd zijn in een nieuwe uitdaging. Wij benaderen deze groep ‘latente zoekers’ persoonlijk via de telefoon of e-mail, om hun op de hoogte te brengen van uw vacature en de mogelijkheden die uw praktijk biedt. U blijft anoniem en wij zorgen voor een nauwkeurige voorselectie.

De beste kandidaten, geselecteerd op basis van uw zoekprofiel

Wij selecteren uw kandidaten zorgvuldig op basis van uw zoekprofiel. Vervolgens gaan wij uitgebreid met ze in gesprek, om zo een goede voorselectie te kunnen maken. U ontvangt vervolgens een CV en het profiel – met informatie over opleidingen, werkervaring, persoonlijkheid, ambities en competenties – van de kandidaten die het beste bij uw praktijk en patiënten zullen passen. U hebt een vast aanspreekpunt en wij staan ook ’s avonds en in het weekend tot uw beschikking.

In de praktijk ziet het selectieproces er als volgt uit:

 • U ontvangt uitgebreide profielen met referenties en onze toelichting
 • Verwachtingen, zoals salaris en arbeidsvoorwaarden, worden vooraf afgestemd
 • Wij plannen de sollicitatiegesprekken voor u in met uw favoriete kandidaten
 • BIG-registratie wordt gecontroleerd en diploma’s worden opgevraagd
 • De terugkoppeling naar de kandidaten wordt door ons netjes verzorgd
 • Wij bieden u de nodige ondersteuning/kennis over personeelsbeleid in de mondzorg

De perfecte kandidaat, met de juiste voorwaarden

Zodra de juiste persoon voor uw praktijk gevonden is en u de samenwerking officieel wilt maken door middel van het sluiten van een overeenkomst, bieden wij u verschillende mogelijkheden:

 • De medewerkers in loondienst aannemen.
 • De medewerker via DentalCens Recruitment in dienst nemen via payrolling. U wordt dan geen werkgever.
 • Een overeenkomst van opdracht aangaan met een ZZP-medewerker. Bijvoorbeeld met een modelovereenkomst.

Bent u niet zeker welke van de bovenstaande mogelijkheden  het beste bij u en uw praktijk past? Wij adviseren u hier uiteraard graag over.

Een goede samenwerking gegarandeerd

Wij begrijpen hoe belangrijk het is voor u om een perfecte kandidaat te vinden die een belangrijke positie binnen uw praktijk kan bekleden. Omdat wij ervan overtuigd zijn de beste kandidaten voor u te kunnen selecteren, werken wij op basis van ‘no cure, no pay’. U betaalt alleen bij resultaat, dus op het moment dat één van onze kandidaten bij u aan de slag gaat.

Wilt u meer informatie of wilt u met ons kennismaken? Neem gerust contact op met ons via +31(0)853035929