Praktijkovername

Overname tandartspraktijken

Zonder zorgen stoppen met uw praktijk of het werk afbouwen – met de juiste ondersteuning een nieuwe praktijk starten of uitbreiden

DentalCens Recruitment helpt u op diverse vlakken bij uw praktijkovername, zowel met de financiering, op operationeel vlak als bij het vinden van de juiste partij, om zo de overname soepel en zonder zorgen te laten verlopen.

Bent u van plan om te stoppen met uw praktijk of vindt u het tijd om langzaam af te bouwen? Bent u zich aan het oriënteren op het uitbreiden of starten van uw eigen praktijk? DentalCens biedt u graag de helpende hand binnen uw praktijkovername. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op of maak een afspraak voor een oriënterend gesprek.

Heldere inzichten, met een oriënterend gesprek

Wij komen graag bij u langs om te bespreken wat u belangrijk vindt binnen het verkoopproces van uw praktijk. Naar aanleiding van dit gesprek zal al snel het profiel van een geschikte overnamepartij geschetst worden, zodat wij voor u op zoek kunnen gaan naar de juiste partij. DentalCens Recruitment heeft een groot netwerk en diverse relaties die een praktijk willen overnemen. Deze partijen variëren van zelfstandige tandartsen, duo’s tot regionale en landelijke tandheelkundige ketenorganisaties. Wij helpen u graag de geschikte partij te vinden voor uw praktijkovername. Hecht u waarde aan discretie en kiest u voor ‘stille verkoop’? Geen probleem, u blijft in eerste instantie anoniem.

Blijven groeien, met de juiste ondersteuning

Wilt u groeien, uitbreiden of bent u van plan uw eigen praktijk te starten of meerdere praktijken samen te voegen? DentalCens biedt u graag de helpende hand binnen dit gehele proces. Van het benaderen van geschikte partijen, het bespreken van wensen, verwachtingen, praktische en financiële zaken tot het samenvoegen van personeel; wij bieden u alle ondersteuning die u nodig heeft om uw praktijk succesvol en zonder zorgen uit te breiden of samen te voegen. Wij staan aan uw zijde gedurende het gehele overname- of integratieproces.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op of maak een afspraak voor een oriënterend gesprek. U kunt ons bereiken via info@dentalcens.nl of +31(0)853035929.