Onze werkwijze

Werkwijze DentalCens Recruitment

Vind in vier simpele stappen uw droombaan in de mondzorg, binnen een praktijk waar u zich thuis voelt

Bent u graag werkzaam binnen een klein team of gaat uw voorkeur uit naar een grote tandheelkundige praktijk? Wilt u fulltime of parttime aan de slag? DentalCens hoort graag wat uw wensen zijn en houdt u kosteloos op de hoogte van actuele en relevante vacatures in uw regio. Bent u benieuwd naar onze vacatures of wilt u zich aanmelden als kandidaat?

Een nieuwe baan in vier stappen
Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging in de mondzorg of in een tandheelkundige praktijk? DentalCens maakt het vinden van een baan heel eenvoudig met de volgende vier stappen:

  1. Vul het inschrijfformulier in en upload direct uw CV. Voeg een foto toe om uw profiel persoonlijker te maken.
  2. Wij nemen contact met u op om te horen wat uw wensen zijn. Wij bellen u of nodigen u uit voor een gesprek op kantoor.
  3. U ontvangt per e-mail actuele en relevante vacatures die voor u interessant zullen zijn en op uw wensen aansluiten. U kunt de vacatures ook op ieder gewenst moment op onze website bekijken en direct reageren.
  4. Zodra u interesse toont, informeren wij u nader over de vacature en de opdrachtgever en stellen wij u voor.

De persoonlijke én professionele werkwijze van DentalCens

Uw baan is belangrijk voor u, dat begrijpen wij als geen ander. Wij doen er dan ook alles aan om u zo goed mogelijk te informeren over de vacature, de praktijk, het team, de werkzaamheden en de arbeidsvoorwaarden, om u een zo compleet mogelijk beeld te geven van uw mogelijk toekomstige baan. Zo weet u zeker dat u volledig geïnformeerd en voorbereid een sollicitatiegesprek ingaat bij een praktijk waar u zich thuis zult voelen.

Als team beantwoorden wij graag al uw vragen en helpen wij u zich voor te bereiden op de sollicitatieprocedure. Wij voorzien u van alle nodige informatie en maken het sollicitatieproces efficiënter, zodat u verkeerde keuzes voorkomt en de nodige tijd en energie bespaart. Bent u tandarts, mondhygiënist, preventie-assistente, tandartsassistente, tandtechnicus, praktijkmanager, of tandheelkundig specialist? Bij DentalCens helpen wij u met het vinden van de perfecte baan, op een persoonlijke én professionele manier. Wilt u meer weten? Neem gerust contact op via info@dentalcens.nl of +31(0)853035929