Onze werkwijze

Werkwijze DentalCens Recruitment

Vind in vier simpele stappen jouw droombaan in de mondzorg, binnen een praktijk waar jij je thuis voelt

Ben je graag werkzaam binnen een klein team of gaat jouw voorkeur uit naar een grote tandheelkundige praktijk? Wil je fulltime of parttime aan de slag? DentalCens hoort graag wat jouw wensen zijn en houdt je kosteloos op de hoogte van actuele en relevante vacatures in jouw regio. Ben je benieuwd naar onze vacatures of wil je je zich aanmelden als kandidaat?

Een nieuwe baan in 4 stappen
Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de mondzorg of in een tandheelkundige praktijk? DentalCens maakt het vinden van een baan heel eenvoudig met de volgende vier stappen:

  1. Vul het inschrijfformulier in en upload direct jouw CV. Voeg een foto toe om je profiel persoonlijker te maken.
  2. Wij nemen contact met je op om te horen wat jouw wensen zijn. Door te bellen of door je uit te nodigen voor een gesprek op kantoor.
  3. Je ontvangt per e-mail actuele en relevante vacatures die bij jouw wensen aansluiten. Je kunt de vacatures ook op ieder gewenst moment op onze website bekijken en direct reageren.
  4. Zodra jij interesse toont, informeren wij je meer over de vacature en de opdrachtgever. Ook stellen we jou voor.

De persoonlijke én professionele werkwijze van DentalCens

Jouw baan is belangrijk voor je, dat begrijpen wij als geen ander. Wij doen er dan ook alles aan om jou zo goed mogelijk te informeren over de vacature, de praktijk, het team, de werkzaamheden en de arbeidsvoorwaarden, om jou een zo compleet mogelijk beeld te geven van je mogelijk toekomstige baan. Zo weet je zeker dat je volledig geïnformeerd en voorbereid een sollicitatiegesprek ingaat bij een praktijk waar jij je thuis zult voelen.

Als team beantwoorden wij graag al jouw vragen en helpen wij jou om je voor te bereiden op de sollicitatieprocedure. Wij voorzien je van alle nodige informatie en maken het sollicitatieproces efficiënter, zodat jij verkeerde keuzes voorkomt en de nodige tijd en energie bespaart. Ben je tandarts, mondhygiënist, preventie-assistente, tandartsassistente, tandtechnicus, praktijkmanager, of tandheelkundig specialist? Bij DentalCens helpen wij jou met het vinden van de perfecte baan, op een persoonlijke én professionele manier. 

Lees onze sollicitatietips

Wil je eerst meer weten over onze werkwijze? Neem gerust contact op via info@dentalcens.nl of +31(0)853035929.