De Brug naar de Praktijk


Als pas afgestudeerd tandarts of mondhygiënist ligt de wereld aan je voeten. Je staat in de startblokken om alles wat je geleerd hebt toe te passen in de praktijk en om een geweldige tandarts of mondhygiënist te worden. Maar hoe kom je in de juiste praktijk terecht? Met de juiste mensen om je heen om je vaardigheden verder te ontwikkelen? Dat is waar De Brug naar de Praktijk jou bij helpt. Wij vinden de werkplek die helemaal past bij jouw wensen en ambities!De persoonlijke touch is wat wij belangrijk vinden

De ideale praktijk vinden die bij jou past is nog niet zo makkelijk. Misschien weet je al precies in wat voor praktijk je wilt gaan werken, of misschien heb je er nog niet over nagedacht. Heb je specifieke interesses, zoals restauratieve tandheelkunde of ouderenzorg? Bij De Brug naar de Praktijk staat persoonlijke service voorop. Daarom hebben wij het volgende stappenplan ontwikkeld om jou van de universiteit naar jouw droombaan te helpen.

Wie ben jij?

Tijdens een persoonlijk intakegesprek bespreken we op een laagdrempelige manier wat jouw wensen en ambities na het afstuderen zijn. Natuurlijk onder het genot van een heerlijke kop koffie, bij jou in de buurt.

Meeloopdag

Nadat we kennis hebben gemaakt selecteren wij zorgvuldig een praktijk die past bij jouw profiel en nodigen we je uit om een dag mee te lopen. Op deze manier kun je kennis maken met het team en de werkwijze van de praktijk.

Overeenkomst

Wanneer je na de meeloopdag enthousiast bent geworden over de praktijk kunnen wij je helpen met zaken als onderhandelen over honorarium en je contract. Wij hebben hier veel ervaring mee en begeleiden je graag.

Aan het werk

Hoera, je hebt een leuke werkplek gevonden! Maar hier houdt De Brug naar de Praktijk nog niet op. Gedurende je eerste jaar kunnen wij je begeleiden. Onze ervaren tandarts-coach helpt jou om een nog betere tandarts te worden.Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Wij vinden het leuk om kennis met je te maken. Stuur ons een berichtje via onderstaande knop en dan nemen wij binnenkort contact met je op. En het mooiste van alles? Onze service is voor studenten, mondhygiënisten en tandartsen helemaal gratis!

Let's get in touch
Zij gingen je voor!

We hebben al veel jonge tandartsen en mondhygiënisten mogen plaatsen in hun droompraktijk. Lees hieronder hun ervaringen met De Brug naar de Praktijk.

Het was ontzettend fijn Vincent te ontmoeten en met hem samen te werken. Hij heeft heel goed naar mijn wensen als een net afgestudeerde tandarts geluisterd en is gelijk aan de slag gegaan om een ideale praktijk voor mij te vinden die bij mij zou kunnen passen. Na kennisgemaakt te hebben met de voorgestelde praktijk was ik gelijk enorm enthousiast aan de slag te gaan. Gelukkig was het gevoel wederzijds en mag ik binnenkort al aan de slag. Kan niet wachten!

Nadia, tandarts
Wie zijn wij

Sebastiaan

Sebastiaan is recruiter en eigenaar van DentalCens Recruitment. Met initiatieven als Tandartsplein, Dental Cruises en Dental Snow heeft hij ruime ervaring in de tandheelkunde. Daarnaast is hij mede eigenaar geweest van LabOral Diagnostics. Ook is Sebastiaan vijf jaar praktijkmanager en daaropvolgend drie jaar adviseur geweest bij de Kliniek voor Parodontologie Amsterdam.

Vincent

Al aan het begin van de masterfase van zijn studie Tandheelkunde dacht Vincent na over hoe hij zelf en zijn medestudenten de ideale praktijk zouden kunnen vinden die past bij hun ambities. Samen met Sebastiaan is uit dit idee het initiatief De Brug naar de Praktijk voortgekomen, waarin studenten tijdens de laatste fase van hun studie al gekoppeld worden aan de perfecte werkplek.

Marcel

Ervaren spreker op het gebied van management in de tandartspraktijk. Marcel organiseerde meerdere lezingen, cursussen en symposia en benadert in zijn keynotes met name de menselijke kant van de organisatie. Daarnaast coacht Marcel startende tandartsen door met ze mee te lopen in de praktijk. Zo helpt hij je om nog sneller te groeien in je persoonlijke en tandheelkundige skills.

Meer over ons