Tandarts vacature

Tandarts vacature

Bent u op zoek naar een vacature als tandarts of zoekt u voor uw tandartspraktijk naar de ideale kandidaat voor uw tandarts vacature? In beide gevallen bent u bij DentalCens aan het juiste adres. DentalCens is gespecialiseerd in werving en selectie voor vaste en tijdelijke vacatures in de mondzorg en tandheelkunde. We beschikken over ruime ervaring als recruiter én in de tandheelkundige branche. Voor elke vacature zorgen wij met onze betrokken en persoonlijke aanpak voor een juiste match tussen opdrachtgever en kandidaat.

Wij luisteren goed naar uw wensen
We luisteren goed, zowel naar opdrachtgevers als kandidaten. Als kandidaat wilt u graag uw droombaan vinden bij een praktijk waar u zich thuis voelt. Als opdrachtgever zoekt u een kandidaat die beschikt over de benodigde vaardigheden, maar die ook past bij de cultuur van uw praktijk en uw patiënten. Daarom stellen we samen met u een uitgebreid zoekprofiel op, waarin alle aspecten van uw droombaan of droomkandidaat aan bod komen. Daarna gaan we voor u aan de slag om de juiste match te vinden.

Onze werkwijze voor kandidaten
In slechts vier stappen helpen wij u uw de baan te vinden. Om u een zo compleet mogelijk beeld te geven van uw mogelijk toekomstige baan, informeren we u uitgebreid over de vacature, de praktijk, het team, de werkzaamheden en de arbeidsvoorwaarden. Zo weet u zeker dat u volledig geïnformeerd en voorbereid een sollicitatiegesprek ingaat bij een praktijk waar u zich thuis zult voelen. We begeleiden u daar persoonlijk bij en bieden u sollicitatie tips.

Klik hier voor meer informatie over onze werkwijze of bekijk direct onze vacatures. Of neem direct contact met ons op: info@dentalcens.nl of +31(0)853035929

Onze werkwijze voor opdrachtgevers
Door uw vacature bij DentalCens uit te zetten bespaart u energie, tijd en kosten. Bovendien loopt u geen risico met onze ‘no cure, no pay’ aanpak. Wij delen uw vacature met een groot publiek en doen een zorgvuldige voorselectie van de kandidaten. Zo hoeft u alleen tijd te besteden aan kandidaten die exact voldoen aan uw zoekprofiel. We dragen zorg voor een professionele afhandeling van de sollicitaties. Met onze directe en persoonlijke communicatie ontzorgen we u volledig.

Wilt u meer weten over onze werkwijze of bent u benieuw naar onze tarieven? Neem dan contact met ons op: info@dentalcens.nl of +31(0)853035929