Advisering

Advisering Werving & Selectie

Het wordt steeds moeilijker om geschikte mondzorgprofessionals te vinden. De oorzaak is een groot te kort aan mondzorgprofessionals. De arbeidsmarkt is hierdoor omgedraaid: u moet gaan solliciteren naar de geschikte kandidaten! Het aantal beschikbare mondzorgprofessionals zonder baan is bijna nihil. Dit betekent dat u de mondzorgprofessionals met een baan moet verleiden om met u in contact te treden. Dit is niet makkelijk.

Toch wilt u zelfstandig uw praktijk op de arbeidsmarkt profileren. Helaas ontbreekt bij u de tijd en de kennis. Daarom heeft DentalCens een nieuwe dienst: advisering werving en selectie.

Op projectbasis zorgen wij dat u zichzelf als sterk merk kunt presenteren. Dit op basis van een controleerbaar stappenplan en een aantrekkelijk prijs.


Werkwijze advisering Werving & Selectie

Wij presenteren onze aanpak en inventariseren de behoeften. Een maatwerk offerte voor het traject wordt binnen enkele dagen gemaakt en besproken.

Samen bepalen wij de successtrategie. Hiertoe bepalen wij eerst het DNA van de praktijk. Aan de hand van onze rapportage kunt u bepalen of we de opdracht gaan uitvoeren.

Op basis van de strategie gaan we aan de slag met het vervaardigen van de wervingsmaterialen. Het doel is om de materialen (de content) te creƫren die nodig zijn om effectief te communiceren met de potentiƫle kandidaten.

Diverse wervingskanalen worden ingezet. De shortlist met geselecteerde kandidaten wordt gepresenteerd aan de opdrachtgever.

Een eerste fysieke kennismaking met de kandidaat met de opdrachtgever moet een succes zijn. Aan de hand van de intakerapportage wordt de kandidaat voorbereid op het gesprek. De opdrachtgever ontvangt het CV en een profielschets van de kandidaat. 

Na de plaatsing houden we contact met u en uw nieuwe werknemer om de samenwerking grondig te kunnen evalueren en onze professionele dienstverlening te waarborgen.

  • Praktijkcoaching: haal het best uit jezelf en jouw medewerkers.
  • Samenwerkingstest: Verbeter de samenwerking door bewust te zijn van jouw gedrag in stressvolle en gunstige omstandigheden.