Inschrijven Haring Party 2023

Inschrijven voor Haring Party ‘Wij kiezen het ruime sop’


Dental Friends Network Haringparty 2023

DentalCens Intermediair organiseert samen met Dental Bauer, Infomedics & Karssen Financieel: 

Kies met ons het ruime sop!

Vind je het leuk om samen met vakgenoten (en vakidioten) op een bijzondere locatie bij te praten over de tandheelkunde in al haar facetten?

Kom dan naar de DentalCens Haringparty op 15 juni aanstaande in Rotterdam, waar we je op de luxe Spidocruiser ‘Prinses Amalia’ verwelkomen voor een aantrekkelijke netwerkvaart.

De Prinses Amalia is het vlaggenschip van de Spido, een juweeltje qua interieur én duurzaamheid. En tsja, wat kunnen we zeggen over de topkwaliteit haringen van Koninklijke Schmidt Zeevis Rotterdam, dé visspecialist waar horeca en particulieren van heinde en verre naartoe komen?!

Gooi met ons de trossen los voor een tocht langs de indrukwekkende skyline van Rotterdam. Geniet ondertussen van een verse haring (of twee), stil je dorst met een gekoeld drankje en laat je inspireren door onze presentatie over het Dental Friends Network. En raak je enthousiast over de voordelen daarvan? Join us, je bent van harte welkom!

Meld je gratis aan voor onze haringparty/netwerkvaart op donderdag 15 juni 2023 van 17.00 tot 19.30 uur in Rotterdam. Vul dit aanmeldformulier* in met je gegevens plus het aantal deelnemers. Wacht niet te lang, want onze netwerkborrels zijn altijd snel volgeboekt.

#netwerkborrel #haring #friendsinbusiness #tandheelkunde #dentalfriends

* maximaal 4 personen per praktijk/ organisatie

Vragen kan je mailen naar info@dentalcens.nl.

Je kunt dit formulier alleen gebruiken als je JavaScript aanzet in je browser.