Tandartsassistent in Zeist en Bunnik

24 uur | Tandartsassistente | Zeist

Solliciteer direct

Dentalcens is opzoek naar getalenteerde en gemotiveerde medewerkers om ons groeiende team te versterken. We bieden uitstekende zorg aan onze patiënten en zorgen voor een aangename werkomgeving voor onze medewerkers. Ben jij klaar om je carrière in de tandheelkunde naar een hoger niveau te tillen? Lees dan snel verder!

Uitstekende groei- en ontwikkelingsmogelijkheden

Wij geloven in het potentieel van onze medewerkers. Of je nu een beginner bent in de tandheelkunde of een ervaren professional, wij bieden tal van interne en externe opleidingsmogelijkheden om je vaardigheden verder te ontwikkelen.

Een warme en hechte teamcultuur

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich thuis voelen op het werk. Daarom verzorgen we dagelijks een gezellige lunch met brood en beleg voor het hele team. Bovendien organiseren we elk kwartaal algemene cursussen voor het gehele (assistente)team en genieten we jaarlijks van leuke praktijkuitjes en diners.

Concurrerend salaris en arbeidsvoorwaarden

Tevens zorgen we voor een passend salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. We waarderen je inzet en ervaring en zorgen ervoor dat je wordt beloond voor je harde werk.

Alle dagen en uren zijn beschikbaar en zijn in overleg.


Ben jij enthousiast geworden en wil je deel uitmaken van ons toegewijde team?
Stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar lotte@dentalcens.nl. We kijken uit naar je reactie!


Solliciteer direct