Vacatures

Vacature Mondhygiënist in Lelystad

16 uur | Mondhygiënist | Lelystad

Solliciteer direct


Omschrijving tandartspraktijk in Lelystad

In deze moderne tandartspraktijk werkt een gedreven en gezellig team van 11 professional, waaronder 3 Tandartsen, 2 Mondhygiënisten, 2 Preventie-assistenten, 3 Tandartsassistenten en een Praktijkcoördinator. Naast algemene tandheelkunde zijn zij gespecialiseerd in het vervaardigen van protheses op implantaten. Het team wordt periodiek bijgeschoold, zodat patiënten verzekerd zijn van professionele zorg volgens de nieuwste technieken. De praktijk is goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid. 

Functie-eisen mondhygiënist in Lelystad

  • Afgeronde HBO opleiding Mondzorgkunde;  
  • Flexibel, collegiaal, patiënt gericht, enthousiast, betrokken;
  • Je beschikt over een correcte titer bepaling of bereidheid tot het bepalen van een correcte beschermingsstatus tegen hepatitis B (vaccinatie/dragerschapstest).

Wat kan deze tandartspraktijk jou bieden

Fijne werkomgeving met een gemotiveerd en energiek team  - Marktconform honorarium (zzp en loondienst bespreekbaar)  - Coaching voor startende mondhygiënisten  - Uitstekende geaccrediteerde na- en bijscholingsmogelijkheden.

Geïnteresseerd?

Spreekt deze vacature jou aan? Bel/app Sebastiaan van Wermeskerken  06-24232448 of mail naar svanwermeskerken@dentalcens.nl