Vacatures

Vacature Mondhygiënist in Stadskanaal/Groningen.

16 uur | Mondhygiënist | Groningen

Solliciteer direct

Met veel plezier samenwerken aan de professionalisering van de tandheelkundige zorg in Stadskanaal/Groningen.


Albert Jan Brandenburg en zijn team werken sinds vier jaar aan de professionalisering van de mondzorg in Stadskanaal. De traditionele tandartsenpraktijk die in 2016 is overgenomen is, deels gemoderniseerd en wordt in de toekomst uitgebreid met een extra behandelkamer.

Inmiddels is gestart met protocollering en het maken van een preventieplan onder leiding van Jolien Nicolai. De toekomstige mondhygiënist wordt dan ook goed ingewerkt en begeleid.

De uitdaging

Samen met de preventie assistent ben je verantwoordelijk voor de behandeling van de mondhygiëne van de patiënten. De tandarts is betrokken bij de controle op de kwaliteit van de resultaten van de behandelingen.

Verwacht wordt dat initiatief wordt genomen bij het professionaliseren. Dit kan door maken van preventieplannen, aanschaf van apparatuur en het maken van een aanpak ten behoeve van het motiveren van patiënten.

Kenmerken van de praktijk

  • De cultuur die te typeren is als aanpakken/ handen uit de mouwen en je werk goed afronden. De communicatie is informeel.
  • De samenwerking tussen de teamleden is hecht, men heeft aan een half woord genoeg om elkaar te begrijpen.
  • Plezier tijdens het werk wordt zeer belangrijk gevonden. Vrolijk en opgewekt zijn, als het kan samen meezingen met de radio.
  • Er is budget om te investeren in behandelapparatuur en instrumenten. Er wordt gewerkt met hu-friedy handinstrumenten. Daarnaast zijn een EMS en Satelec aanwezig.
  • Een kleine praktijk met een drukke agenda en veel groeipotentieel, de vrolijke familietandarts: zelfstandig ontwikkelen en werken in overleg en onder eindverantwoordelijkheid van de tandarts.

Arbeidsvoorwaarden

  • KNMT arbeidsvoorwaarden of ZZP.
  • Er is ruimte voor een ontwikkelbudget. In overleg kunnen passende opleidingen worden gevolgd.
  • Reguliere werktijden. Wel kan er worden afgeweken van de vakantie. Tijdens de schoolvakanties is de praktijk nu gesloten. Eventueel kan er vrijdag na 12.00 uur worden gewerkt.

Wanneer solliciteren?

Je bent gereed met de de opleiding of aan het einde van de stage. Door middel van een coachingstraject wordt je snel in staat gebracht zelfstandig op niveau te werken.

Je hebt meerdere jaren ervaring en wil graag met plezier op gelijkwaardig niveau samenwerken aan een bloeiend praktijk.

Meer informatie

Aarzel niet om contact op te nemen met DentalCens!

Werving & Advies voor de Glimlach 

Solliciteer direct