Vacatures

Vacature mondhygiënist in Waddinxveen

16 uur | Mondhygiënist | Alphen aan den Rijn

Solliciteer direct

Voor een groepspraktijk in Waddinxveen zijn wij op zoek naar een gedreven mondhygiënist met passie voor mondzorg. De tandartspraktijk is gelegen in een mooie groene wijk in Waddinxveen. De bereikbaarheid en parkeergelegenheid zijn goed. De tandartspraktijk beschikt over 5 volledig geoutilleerde behandelkamers waar ze dagelijks de beste mondzorg bieden aan de patiënten.

Door het brede scala van behandelingen, biedt de tandartspraktijk de patiënten een totaalpakket aan mondzorg. De beste kwaliteit en goede communicatie met de patiënten staan hierbij hoog in het vaandel.

Het team is gedreven door passie en betrokkenheid!

De werkdagen zijn kunnen in onderling overleg worden bepaald.

Profiel Mondhygiënist Waddinxveen

Als gediplomeerd mondhygiënist weet je hoe je de juiste behandeling en uitleg aan de patiënt moet geven. Je werkt hierbij nauw samen met de tandartsen. Je vindt het leuk om zowel volwassenen als kinderen te behandelen. Daarnaast denk je graag mee om de patiënt zo goed mogelijk voorlichting te geven. Kortom: je hebt passie voor mondhygiëne.

Functie-wensen

  • Diploma Mondzorgkunde;
  • Goede sociale en communicatieve vaardigheden;
  • Goede Nederlandse taalvaardigheden;
  • Enthousiast, gedreven en flexibel.

Ook als je nog geen werkervaring hebt, nodigen we je van harte uit te solliciteren. We begeleiden je hierbij graag.

De tandartspraktijk biedt jou een fijne werkplek met volop mogelijkheden! Elke dag maken ze er een feestje van om de patiënten goed gevoel te geven. Daarnaast vinden zij gezellige werksfeer en collegialiteit belangrijk zodat je je snel ‘thuis’ zult voelen.

Interesse?

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar svanwermeskerken@dentalcens.nl.  Voor vragen kun je contact opnemen met Sebastiaan van Wermeskerken op telefoonnummer 0624232448 of svanwermeskerken@dentalcens.nl