Vacature chirurgische-assistent / implantologie-assistente / MKA-assistent Eindhoven

24 uur | Tandartsassistente | Eindhoven

Solliciteer direct

Wat wij zoeken?

Dit betreft een unieke functie, DentalCens zoekt namelijk een gedreven assistent die het leuk vindt om in een dynamische organisatie te werken én beschikt over organisatorische vaardigheden. Je zal de rechterhand zijn van de chirurgisch-tandarts. Zij voert binnen onze praktijken, vooral gelegen in Noord-Brabant, diverse chirurgische behandelingen uit zoals apexresecties, implantologie, vrijleggen geimpacteerde elementen, verwijderen verstandkiezen, etc. Hiernaast voert zij ook uitgebreide behandelplannen uit voor mensen met complexe gebitssituaties.
De chirurgisch tandarts werkt een vaste dag in Eindhoven (waar zij ook woonachtig is) en zal daarnaast 2-3 dagen per week op bezoek komen bij andere praktijken. Het is de bedoeling dat je met haar meereist (bij voorkeur samen reist) en daarnaast op de andere dagen ondersteunt met de organisatie eromheen zoals begrotingen maken, machtigingen aanvragen, bestellen implantaten, etc. Hierdoor raken jullie optimaal op elkaar ingespeeld en kunnen de patiënten in hun eigen vertrouwde omgeving de beste zorg bieden zonder dat ze naar het ziekenhuis of een externe kliniek hoeven te gaan.

Functie-eisen

Je bent gedreven en hebt passie voor het vak. Ervaring op chirurgisch gebied is een voorwaarde, hetzij als tandartsassistente, hetzij als operatie-assistente. Vooruitzien en continu alert zijn om te kunnen handelen in acute situaties is essentieel.

Jij bent communicatief sterk, gericht op samenwerking en resultaat. We werken in een hecht team en een proactieve houding wordt dan ook zeer gewaardeerd. De patiënt komt niet voor zijn plezier voor chirurgie, maar jij weet met je goede empathische eigenschappen als assistent er toch voor te zorgen dat de patiënt de behandeling als prettig ervaart en zich begrepen en veilig voelt.

Wat is het aanbod?

Moderne groepspraktijken met verschillende specialiteiten.

Een uitdagende job met veel afwisseling in taken.

Doorgroeimogelijkheden voor zelfstandige behandelingen.

Goede ondersteuning intern.

Mede door de groeiperspectieven een interessante werkomgeving met voldoende dynamiek, uitdaging en professionaliteit.

Opleidingsmogelijkheden

Soort dienstverband: in overleg, minimaal 3 dagen per week

Salaris: conform KNMT salarisschalen

Aanvullende betalingen:

  • Vakantiegeld

Arbeidsvoorwaarden:

  • Pensioen
  • Reiskostenvergoeding

Werkschema:

  • Minimaal maandagochtend, donderdag en vrijdag, overige in overleg

Opleiding:

  • MBO (Aanbevolen)

Thuiswerken:

  • Deels

Ben je geïnteresseerd en heb je de juiste diploma’s  en ervaring dan willen we je graag ontmoeten!
Mail of bel robbert@dentalcens.nl / 06-41456803

Solliciteer direct