Vacature baliemedewerker/ assistent Breda

Tandartsassistente | Breda

Solliciteer direct

DentalCens zoekt:

Voor een moderne tandartspraktijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste en betrokken teamlid voor de functie baliemedewerker/ assistent. Wil jij de best mogelijke ondersteuning aan de organisatie geven, ben je daarnaast een kei in plannen en beschik je over organisatorische vaardigheden? Dan is dit een leuke job voor jou. Je bent het eerste persoonlijk contact voor de patiënt en vaak ook het laatste als de patiënt weer vertrekt en daarmee het visitekaartje van deze praktijk. Word je hier enthousiast van dan is dit de kans voor jou.

Functie-eisen

De balie is de centrale spil van de praktijk waarbij iedereen wordt aangestuurd. Het is dus cruciaal dat de baliemedewerker/ assistent, stressbestendig, flexibel en goed georganiseerd is. Daarnaast moet je beschikken over een verantwoordelijkheidsgevoel en positief zijn van aard om op een zo goed mogelijke manier de tandarts te assisteren. Het is een uitdagende job met diverse taken. Het hebben van tandheelkundige kennis is een pré, enige ervaring met Simplex is handig. Tevens zijn het hebben van goede contactuele vaardigheden en een goed aanpassingsvermogen een must voor deze functie. Meerdere taken die voor jou verantwoording komen zijn onder andere:

  • Receptiewerkzaamheden.
  • Up-to-date houden van het patiëntenbestand.
  • Administratie bijhouden.
  • Hiaten signaleren in de agenda en optimaal plannen.
  • Onze patiënten te woord staan en hen voorzien van de nodige informatie.
  • Het aannemen van de telefoon en de inkomende mails beantwoorden.
  • Het beheren van de agenda, afspraken plannen en erop toezien dat deze afspraken nagekomen worden.
  • Assisteren aan de stoel
  • Het verwerken van onze patiëntengegevens in Simplex en het verzorgen van de gegevens in het systeem (up-to-date houden).

Wat is het aanbod?

Het is een moderne tandartsenpraktijk met een gezellig, jong en hecht team met diverse specialiteiten wat voldoende afwisseling en uitdaging biedt. De tijd vliegt voorbij op deze werkplek. Het team is vooruitstrevend, jong en ambitieus wat een toekomstperspectief biedt van vele kansen. Op alle vlakken wordt getracht de patiënt de beste behandeling en beleving te geven.

Aangezien werkplezier centraal staat wordt er ook steeds veel waarde gehecht aan sfeer en collegialiteit. Sinterklaas, kerst, Pasen, start van de zomervakantie? Voor alle activiteiten ie er een leuke manier om het te vieren en hier en daar wat hapjes en drankjes is absoluut geen uitzondering! Ook overtuigd van deze bedrijfscultuur? Solliciteer dan snel en wij contacteren je binnen de 24u!

We zoeken iemand op zijn minst voor een maandag, dinsdag en donderdag.

Interesse of nieuwsgierig? 

Solliciteer direct