Tandprotheticus Eindhoven

24 uur | Tandprotheticus | Eindhoven

Solliciteer direct


Altijd al gedroomd van het runnen van je eigen tandprothetische centrum en voornamelijk klinisch werk te verrichten? Met ondersteuning van andere technici, tandartsen, implantologen en een tandtechnisch laboratorium? Maar dan zonder alle rompslomp van de bedrijfsvoering? Dan is dit de ideale vacature voor je om patiënten te behandelen zoals je wilt in je eigen centrum.

Voor een moderne groepspraktijk, vooral gericht op (overkappings-) protheses zijn wij op zoek naar een enthousiaste en betrokken collega voor de functie: ‘zelfstandig werkend KPT’er of tandprotheticus of een tandtechnieker met ervaring met betrekking tot prothesewerk en de wens om (te leren) zelfstandig patiënten te behandelen. Ondersteuning hiervoor is aanwezig.
De werkdagen worden na overleg afgestemd. De functie is voor 32-40 uur.
Salariëring en voorwaarden in overleg, ook (deels) zzp-schap is bespreekbaar.

Functie omschrijving:
Als KPT’er, tandprotheticus of tandtechnicus maak je de beste protheses voor de patiënten. Je doet in de mond alles van a-tot-z en coördineert dat alles zo optimaal verloopt voor de patiënt. Wanneer de situatie daarnaar vraagt ben je in staat om complexe werkstukken zelf te vervaardigen. Je maakt zelfstandig frameprotheses, (overkappings)protheses en gedeeltelijke protheses en voert allerhande reparaties uit. Je wordt hierbij ondersteund door een volwaardig tandtechnische laboratorium en hoeft daardoor niet alles zelf te doen. Hierbij bepaal je zelf wat je meteen zelf doet en wat je doorstuurt naar het laboratorium, dit coördineer je ook samen met de praktijkondersteuner. Je geniet je werk en doet dit met passie. Daarnaast is het werkt veelzijdig en interessant met veel implantologie. In ons netwerk zitten meerdere tandtechnici waarmee overlegd en samengewerkt kan worden. Ook aangaande implantologische vragen is ondersteuning aanwezig.

De positie kan parttime of fulltime ingevuld worden. Er is veel vrijheid en ook ruimte voor ontwikkeling en groei.
Wie zoeken wij:
- Je bent een teamspeler en vriendelijk
- Je kunt prioriteiten stellen
- Je bent patiënt gericht, bent behulpzaam en hebt een servicegerichte instelling
- Je hebt een afgeronde KPT opleiding, of Tandprotheticus of tandtechnicus met aantoonbare ervaring
- Je hebt ervaring in het communiceren en omgaan met tandartsen en patiënten
- Kennis van (tandtechniek op) implantologie is een vereiste.
- Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Aanbod:
Het betreft een moderne praktijk in Eindhoven met alle voorzieningen die je nodig hebt. Wij werken met de visie dat de patiënt centraal staat en we de hoogst mogelijke niveau van zorg willen bieden, met daarbij een persoonlijke benadering.
Uiteindelijk wordt de praktijk vrijwel je eigen praktijk omdat je van ons mag bepalen wat je doet. Wij zijn er vooral voor om alle randvoorwaarden te regelen zodat jij je optimaal kunt richten op mooie werkstukken maken voor patiënten.

Denk je een goede teamspeler te kunnen zijn binnen onze praktijk, stuur dan je CV en motivatiebrief.

Secundaire arbeidsvoorwaarden:
· Pensioen
· Onkostenvergoedingen (indien je niet dichtbij woont)
· Bonusmogelijkheden of mogelijkheid tot (deels) ZZP’er.

Verwachte startdatum: 4e kwartaal 2021
Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Bepaalde tijd, Onbepaalde tijd
Salaris: in overleg; om een idee te geven: €3.000,00 - €5.000,00 per maand (afhankelijk van uren, dagen, ervaring en inzet), eventueel is een percentage van de omzet als zzp’er bespreekbaar.

Solliciteer direct