Vacatures

Bent u op zoek naar een vacature als tandarts? Dan bent u bij DentalCens aan het juiste adres. DentalCens is gespecialiseerd in werving en selectie voor vaste en tijdelijke vacatures in de mondzorg en tandheelkunde. We beschikken over ruime ervaring als recruiter én in de tandheelkundige branche. Voor elke vacature zorgen wij met onze betrokken en persoonlijke aanpak voor een juiste match tussen opdrachtgever en kandidaat.

Tandartsassistent(e) vervanging zwangerschapsverlof (Vacature vervult)

Tandartsassistente | Arnhem

Gezocht voor de verwijspraktijk voor Parodontologie en Implantologie Arnhem:

Voor het team van deze praktijk zijn wij op zoek naar flexibele tandartsassistent die echte teamplayer is, een proactieve werkhouding heeft en op korte termijn kan beginnen.

Tandartsassistent(e) vervanging zwangerschapsverlof

In verband met zwangerschapsverlof van een van onze medewerkers zoeken wij voor 4 dagen per week ( van maandag t/m donderdag) een stoel- en sterilisatieassistent(e). Bij gebleken geschiktheid is het mogelijk dat het dienstverband voortgezet kan worden.

Functie eisen:

Diploma tandartsassistent, MBO 4 werk- en denkniveau, verkregen door opleiding

  • Kennis van relevante wet- en regelgeving en de gelden de protocollen, instructies en richtlijnen (WIP)
  • Werkervaring met Exquise
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

Werkervaring in de praktijk en affiniteit met chirurgische behandelingen is een pré.

Kun jij jezelf plaatsen in één van de hierboven beschreven profielen, en lijkt het je leuk om te werken in een divers team van professionals, met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden? Stuur dan je motivatiebrief en CV

Vacature is vervult