tandartsassistente / officemanager Antwerpen / Wijnegem

16 uur | Tandartsassistente | Wijnegem (Antwerpen)

Solliciteer direct

Gezellige kleine tandartspraktijk waaraan een dentaal groepslabo verbonden is zoekt kundige tandartsassistente / officemanager

Aantal uren: 16u – 24u

Wat wij zoeken?

Voor onze kleinschalige tandartspraktijk in Wijnegem (verbonden aan een grootschalig dentaal labo) zijn we op zoek naar een tandartsassistente / officemanager die het leuk vindt om in een dynamisch team te werken. Wil jij de best mogelijke ondersteuning aan de organisatie geven, ben je daarnaast een kei in plannen en beschik je over organisatorische vaardigheden? Dan is dit een leuke job voor jou. Je bent het eerste persoonlijk contact voor de patiënt en vaak ook het laatste als de patiënt weer vertrekt en daarmee het visitekaartje van deze praktijk. Word je hier enthousiast van dan is dit de kans voor jou.

Functie-eisen

De balie is de centrale spil van de praktijk waarbij iedereen wordt aangestuurd. Het is dus cruciaal dat de baliemedewerker/ assistent, stressbestendig, flexibel en goed georganiseerd is. Daarnaast moet je beschikken over een verantwoordelijkheidsgevoel en positief zijn van aard om op een zo goed mogelijke manier de tandarts te assisteren. Het is een uitdagende job met diverse taken. Het hebben van tandheelkundige kennis is een pré, enige ervaring met Titanium (of een andere praktijksoftware) is handig. Tevens zijn het hebben van goede contactuele vaardigheden en een goed aanpassingsvermogen een must voor deze functie. Meerdere taken die voor jou verantwoording komen zijn onder andere:

 • Receptiewerkzaamheden.
 • Up-to-date houden van het patiëntenbestand.
 • Administratie bijhouden.
 • Hiaten signaleren in de agenda en optimaal plannen.
 • Onze patiënten te woord staan en hen voorzien van de nodige informatie.
 • Het aannemen van de telefoon en de inkomende mails beantwoorden.
 • Het beheren van de agenda, afspraken plannen en erop toezien dat deze afspraken nagekomen worden.
 • Assisteren aan de stoel
 • Het verwerken van onze patiëntengegevens in Simplex en het verzorgen van de gegevens in het systeem (up-to-date houden).

Wat wij bieden?

Het betreft een moderne kleinschalige tandartspraktijk in Wijnegem (Antwerpen) met alle voorzieningen die je nodig hebt dat deel uitmaakt van het dentaal labo Prothesia (site: https://www.prothesia.be/). De praktijk is goed bereikbaar, net buiten de Antwerpse ring waardoor fileleed tot een minimum beperkt wordt of zelfs onbestaand is. Wij werken met de visie dat de patiënt centraal staat en we de hoogst mogelijke niveau van zorg willen bieden, met daarbij een persoonlijke benadering. Dit wordt gereflecteerd in onze visie en DNA van de praktijk! De praktijk beschikt over alle middelen om lekker te kunnen werken; ruime behandelkamer, OPT, airco etc. Alles is dus prima geregeld.

 • Een uitdagende job met veel afwisseling in taken
 • Doorgroeimogelijkheden voor zelfstandige behandelingen
 • Goede ondersteuning intern

Mede door de groeiperspectieven een interessante werkomgeving met voldoende dynamiek, uitdaging en professionaliteit.

Aangezien werkplezier centraal staat wordt er ook steeds veel waarde gehecht aan sfeer en collegialiteit. Sinterklaas, kerst, Pasen, start van de zomervakantie? Voor alle activiteiten vinden we een leuke manier om het te vieren en hier en daar wat hapjes en drankjes is absoluut geen uitzondering! Ook overtuigd van onze bedrijfscultuur? Solliciteer dan snel.

Verwachte startdatum: per direct

Aarzel niet om jouw gegevens door te mailen bij interesse.

Solliciteer direct