Tandartsassistente CBT Zuid Holland (20 uur)

16 uur | Tandartsassistente | Monster

Solliciteer direct

Wie zijn wij?

Wij zijn CBT (Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde) Zuid-Holland en bieden tandheelkundige zorg aan mensen die meer rust, tijd en ruimte nodig hebben bij de tandarts. Het gaat dan met name om cliënten met een lichamelijke of verstandelijke beperking en cliënten met angst voor behandelingen. Wij hebben drie locaties: Monster, Noordwijk en Leiderdorp.

Voor onze praktijk in Monster zijn wij op zoek naar een tandartsassistent(e) voor de dinsdag, donderdag en vrijdagochtend.

Wat ga je doen?

Als tandartsassistent(e) ben je een echte duizendpoot. Je ondersteunt de behandelaar bij zijn/haar werk. Je zorgt er voor dat alle instrumenten en apparaten klaar staan voor gebruik. Je vangt cliënten op en begeleidt hen. Door jouw hulp zorg je er voor dat onze behandelaars snel en nauwkeurig kunnen werken. Tijdens de behandeling zorg je voor een rustige en veilige omgeving voor onze patiënten. Na de behandeling zorg je er voor dat alles weer schoongemaakt wordt volgens de geldende richtlijnen.

Wie is onze ideale kandidaat?

Mensen op het gemak stellen is je tweede natuur. Je vindt het leuk om je in te leven in de patiënt, waardoor hij of zij zich thuis voelt in de tandartsstoel. Om dit voor elkaar te krijgen, ben je geduldig en heb je goede communicatieve vaardigheden. Soms moet je creatief zijn om bepaalde behandelingen toch voor elkaar te krijgen.

Je gaat de tandarts en mondhygiënist assisteren. Daarom is het fijn als je een mbo diploma tandartsassistent hebt, of je wilt het halen. Daarnaast werk je hygiënisch en vind je het een leuke uitdaging om de kamer op tijd klaar te hebben voor de volgende patiënt.

Als je al eerder gewerkt hebt met mensen uit onze doelgroep, dan heb je een streepje voor!

Beschikbaarheid

Je bent 20 uur per week beschikbaar op dinsdag, donderdag en vrijdagochtend. Dit zijn vaste dagen. In geval van vakantie of ziekte ben je bereid extra uren te werken.

Wat bieden we je?

Wij bieden een leuke baan met een boeiende doelgroep. Geen dag is hetzelfde. Je komt te werken met een leuke groep collega’s. Wij volgen de cao vgn, ook qua salaris.

Solliciteer direct