Vacatature Tandartsassistent Waalwijk

16 uur | Tandartsassistente | Waalwijk

Solliciteer direct

Als mondzorgprofessional ben je authentiek. Je doet je werk met hart en ziel en staat klaar voor de patiënten. Samen met je collega’s zorg je voor tandheelkunde op het hoogste niveau. Je blijft graag dicht bij jezelf maar erkent ook de kracht van samenwerking.

Waar je gaat werken:

De praktijk van Tandarts Waalwijk is makkelijk bereikbaar. Zowel met auto als openbaar vervoer. Er is volop gratis parkeergelegenheid voor de deur. De praktijk is modern opgezet met veel daglicht en vijf ruime behandelkamers. Disciplines binnen de praktijk zijn: implantologie, orthodontie, mondhygiëne behandelingen, restauratieve behandelingen van gebitsslijtage. Er is een divers en mooi patiëntenbestand en goed gevulde agenda.

De praktijk is twee avonden per week geopend. Hierdoor zijn flexibele werktijden mogelijk. Het team is divers in samenstelling, zowel in leeftijd als ervaring. Er hangt een goede dynamiek en sfeer. We leveren hoogwaardige kwaliteit mondzorg met gemoedelijke Brabantse gastvrijheid.

Voor de praktijk zoeken wij een gedreven tandarts- of preventie assistent(e). Je hebt een gastvrije houding en vindt het leuk zelfstandig werken en de tandarts te assisteren bij de voorbereiding, uitvoering en afronding van patiënten behandelingen te combineren. Je werkt hierbij volgens de klinische protocollen, richtlijnen en afspraken. Samen met het hele team draag je bij aan de patiënttevredenheid.

We verwachten:

Voor de praktijk zoeken wij een gedreven tandarts- / preventie assistent(e). Je hebt een gastvrije houding en vindt het leuk zelfstandig werken en de tandarts te assisteren bij de voorbereiding, uitvoering en afronding van patiënten behandelingen te combineren. Je werkt hierbij volgens de klinische protocollen, richtlijnen en afspraken. Samen met het hele team draag je bij aan de patiënttevredenheid.

Je beschikt over:

· Een MBO-diploma tandartsassistente, relevante werkervaring of bezig met een opleiding tandartsassistent.

· Gastvrije en klantgerichte houding

· Je blijft kalm en behoudt het overzicht in stressvolle situaties

· Beheerst de Nederlandse taal

We bieden:

Een functie met interessante uitdagingen in een professionele werkomgeving met een gemotiveerd en professioneel team.

· Salaris en arbeidsvoorwaarden marktconform

· Goede pensioenregeling

· Mogelijkheid om intern door te groeien

· Werken in een inspirerende en professionele werkomgeving

Interesse?

Heb jij interesse om te werken in zo’n uitdagende omgeving als bij Tandarts Waalwijk? Solliciteer dan !

Soort dienstverband: Parttime, Onbepaalde tijd

Solliciteer direct