Vacature tandartsassistent Voorschoten

16 uur | Tandartsassistente | Voorschoten

Solliciteer direct

Wat wij zoeken

DentalCens is voor een praktijk in Voorschoten, op zoek naar een enthousiaste, representatieve (liefst allround) tandarts assistente die dit team wil versterken vanaf augustus/september 2022. Het liefste zouden we een assistente vinden die zowel assisteren aan de stoel, de functie van balie assistente en de functie van preventie assistente leuk zou vinden en hier ervaring mee heeft.

Het gaat om 2 tot 3 dagen (18-27 uur) in de week (van 7.45 uur tot 17.45 uur).

Wat wordt er geboden:

Wij bieden een uitdagende baan met veel diversiteit in een moderne maar toch ook gezellige groepspraktijk in het centrum van Voorschoten. DeltaDents bestaat uit een hard werkend, enthousiast en vooral positief vrouwenteam. Er wordt heel hard gewerkt maar ook heel veel gelachen. Geen tijd om een saaie dag te hebben dus!

Functie eisen
Ervaring met baliewerkzaamheden en een diploma als preventie assistente zijn een grote pré. Ervaring aan de stoel als tandartsassistente is een vereiste. Omdat een deel van onze patiënten expat zijn, wordt er redelijk veel Engels gesproken. Beheersing van deze taal is dus fijn, maar hoeft niet vloeiend te zijn. Wel vinden we het belangrijk dat je positief bent en een proactieve en enthousiaste werkhouding aanneemt.

Ben je geïnteresseerd in de functie, stuur dan een mailtje! We kijken er naar uit!

Solliciteer direct