Vacature Tandartsassistent Veenendaal

16 uur | Tandartsassistente | Veenendaal

Solliciteer direct

Zoek jij een moderne, kleinschalige en prachtige werkplek in Veenendaal?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en betrokken tandartsassistent om ons team te versterken. Ervaring is een pré, maar het is ook mogelijk om via onze praktijk de opleiding tot tandartsassistent te volgen.

De praktijk is een algemene praktijk met vier prachtige behandelkamers en verzorgt een breed scala aan mondzorg. We streven naar zorg op maat. Goede service, kwaliteit en persoonlijke aandacht staan hoog in het vaandel. De praktijk bestaat nu 6 jaar, en is van alle gemakken voorzien.

Je komt te werken in een professionele, gezellige en collegiale werkomgeving met een enthousiast team. Je werkt samen met een team van tandartsen, mondhygiënisten, preventieassistenten, tandartsassistenten en balie-/administratieve medewerkers.

We zoeken iemand die 3 tot 5 dagen beschikbaar is om ons team te komen versterken. De dagen zijn in overleg.
Wij bieden jou een leuke afwisselende baan. Wil jij assisteren bij de tandarts of vind je het juist leuk om omloopwerkzaamheden te doen gecombineerd met baliewerkzaamheden? Samen kijken we naar wat jou ligt en kijken we hoe we dit tot uiting kunnen brengen in de praktijk!

Ben jij die enthousiaste tandartsassistent die passie heeft voor het vak?

Dan nodigen wij jou graag uit om kennis te komen maken.

Mail of bel lotte@dentalcens.nl / 06-19246122

Solliciteer direct