Tandartsassistent ON TOUR

Solliciteer direct

Tandartsassistent ON TOUR

In deze functie ondersteun je het mobiele team dat erop gericht is tandheelkundige hulp op locatie te leveren aan voornamelijk ouderen in verpleeghuizen, maar ook aan alle cliënten/ bewoners in instellingen die niet (meer) gewend zijn een tandartspraktijk te bezoeken.

Tandartsassistent ondersteun je de tandarts en eventueel ook andere tandheelkundige professionals. Samen zorg je ervoor zo efficiënt en effectief mogelijk de patiënten de juiste zorg te bieden. In opdracht van de behandelaar voer je gedelegeerde taken/voorbehouden handelingen uit, zoals het geven van advies, instructies, etc. Je voert je werkzaamheden uit met inachtneming van de geldende protocollen en richtlijnen.

Functie-eisen:

Je bent een gediplomeerde en collegiale tandartsassistent(e). Je kunt goed omgaan met de drukte van de dag en je bent patiëntgericht. Enthousiasme voor je vak straal je uit en je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Wil jij een afwisselende baan in de tandheelkunde? Dan is dit echt iets voor jou!

Interesse in deze vacature?

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Robbert Lubberhuizen bereikbaar op 06-414 56 803. 

Uiteraard gaan wij zeer discreet om met uw gegevens en aanvullende informatie die u aan ons verstrekt. We stellen u voor door middel van een geanonimiseerd CV, zonder vermelding van persoonlijke gegevens of gegevens van uw huidige- en vorige werkgevers.


Solliciteer direct