Tandartsassistent Purmerend

16 uur | Tandartsassistente | Purmerend

Solliciteer direct

DentalCesn zoekt toppers!

Tandartsassistent

Functieomschrijving
Weidezicht Mondzorg is de overkoepelende naam voor onze twee moderne, maar huiselijke tandartspraktijken in Purmerend: Weidemolen Tandheelkunde en Weideveld Tandheelkunde. Echte en eerlijke tandheelkunde staat bij ons centraal, net als onze patiënt!

Wegens uitbreiding van ons team (beide locaties) zijn we op zoek naar een vrolijke en vriendelijke collega. In jouw functie als tandartsassistent is geen dag hetzelfde. Naast het assisteren bij de reguliere tandheelkunde, is het ook mogelijk om bij andere disciplines te assisteren. Daarnaast ondersteun je jouw collega’s waar nodig. Denk hierbij aan de omloop- of baliewerkzaamheden. We doen het tenslotte samen! Ons team van specialisten werkt nauw samen om zo altijd de beste zorg te leveren voor iedere patiënt. Door de informele sfeer voelt iedereen, dus ook de patiënten, zich vanaf moment één thuis. Wij bieden naast de algemene tandheelkunde, ook implantologie, endodontologie, orthodontie en chirurgie aan, van alle markten thuis dus! Voor jou de ideale plek om alle disciplines van het vak te leren!

Functie eisen
Voor ons is jouw persoonlijkheid het belangrijkst. Wij kijken verder dan een cv, en willen graag JOU leren kennen. Desalniettemin hebben wij wel een paar wensen:
- Je bent in het bezit van een tandartsassistent diploma OF hebt ervaring als assistent;
- je bent een echte teamplayer en hebt een flexibele houding;
- je hebt een grote passie voor het vak;
- je bent altijd in voor een grapje en neemt een flinke dosis humor mee;
- je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
- je steekt graag de handen uit de mouwen.

En daarnaast is het belangrijk dat je van lachen houdt, want dat doen wij heel veel hier ;)!

Aanbod
Natuurlijk doen wij jou ook een goed aanbod. Naast het betalen van jouw reiskostenvergoeding, bieden wij een marktconform salaris, afhankelijk van jouw verantwoordelijkheden binnen de praktijk. We vinden het belangrijk dat jij op je plek zit en je gewaardeerd voelt. Dat zie je dan ook terug in hetgeen wat bij aanbieden. Verder kom je te werken in een onwijs leuk team, waar iedereen voor elkaar klaar staat! Jouw collega's voelen als een tweede familie, waardoor we lief en leed met elkaar delen.

Wil je meer weten over de praktijk, het team of de functie? Stuur een mailtje

Solliciteer direct