Tandartsassistent gezocht in Oud-Zuid, Amsterdam

16 uur | Tandartsassistente | Amsterdam

Solliciteer direct

DentalCens zoekt naar een tandartsassistent voor een praktijk in Amsterdam, die 3 dagen per week beschikbaar is.

Functieomschrijving

Om ons team te versterken zijn wij voor onze praktijk in Amsterdam per direct op zoek naar een tandartsassistent voor op de maandag, woensdag en de vrijdag. In overleg kan het aantal dagen nog uitgebreid worden en vragen wij flexibiliteit voor af en toe een avond of een zondag dienst te draaien. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit de meest voorkomende behandelingen die bij de functie van een tandartsassistent behoren, zoals het ondersteunen van de tandarts en het op orde brengen en houden van de sterilisatie ruimte.

Wat wordt er van je verwacht?
In deze uitdagende functie is geen dag hetzelfde. Jij bent flexibel, weet van aanpakken en geniet van je vak. Aangezien patiëntenzorg centraal staat is het van belang dat je uitstekend instaat bent om goed patiëntencontact te onderhouden.

Wat wordt er geboden?
Wij hebben een professioneel en persoonlijk team van medewerkers. Veel mensen zijn hier dan ook al meer dan 10 jaar werkzaam. Daarnaast bieden wij een boven marktconform salaris. Daarnaast is ervaring gewenst maar geen pré. Wij zijn bereid je een goede opleiding tot tandartsassistent te bieden zowel binnen de praktijk als via externe opleidingen.

Waar ga je werken?
Deze tandartsenpraktijk is al 25 jaar een middelgrote praktijk in Amsterdam. Op dit moment hebben we vier kamers. Het team bestaat uit 4 tandartsen, 1 implantoloog en 3 mondhygiënisten.

Ben jij diegene die wij zoeken? Dan zien wij uit naar een persoonlijke kennismaking.

Mail of bel lotte@dentalcens.nl / 06-19246122

Solliciteer direct