Vacatures

Bent u op zoek naar een vacature als tandarts? Dan bent u bij DentalCens aan het juiste adres. DentalCens is gespecialiseerd in werving en selectie voor vaste en tijdelijke vacatures in de mondzorg en tandheelkunde. We beschikken over ruime ervaring als recruiter én in de tandheelkundige branche. Voor elke vacature zorgen wij met onze betrokken en persoonlijke aanpak voor een juiste match tussen opdrachtgever en kandidaat.

Vacature Tandartsassistent Landgraaf

16 uur | Tandartsassistente | Landgraaf

Solliciteer direct

Tandartsassistente.
Aantal uren van 20 tot 38 uur.

Salaris volgens knmt.

Werkzaamheden

Assisteren, steriliseren en ondersteuning van de balie/receptie. Afspraken maken en de telefoon bedienen, dus representatief mensen te woord staan. Uitdaging zit in het feit dat de praktijk gloednieuw is opgestart met een oud patiënten bestand van de vorige locatie. Alle apparatuur is nieuw en modern met 4 actieve behandelkamers en twee behandelkamers die op redelijk korte termijn in gebruik gaan genomen worden. er zijn legio mogelijkheden om je te ontwikkelen van tandartsassistente tot meer, we motiveren daardoor opleidingen cursussen te volgen. 

De volgende behandelaars zijn aanwezig:
- drie tandartsen
- twee mondhygiënisten
- een tandprotheticus en een in opleiding
- een implantoloog

Ondersteunend personeel:
-twee Tandtechnici
-vier tandartsassistentes
-praktijkmanager

Dit team vormt de basis van het boeiende vakgebied van deze praktijk: het realiseren van optimale gebitsfuncties in al haar aspecten.
Ben je geïnteresseerd en heb je de juiste diploma’s/ ervaring  dan willen we je graag ontmoeten!
Mail of bel robbert@dentalcens.nl / 06-41456803

Solliciteer direct