Vacatures

Bent u op zoek naar een vacature als tandarts? Dan bent u bij DentalCens aan het juiste adres. DentalCens is gespecialiseerd in werving en selectie voor vaste en tijdelijke vacatures in de mondzorg en tandheelkunde. We beschikken over ruime ervaring als recruiter én in de tandheelkundige branche. Voor elke vacature zorgen wij met onze betrokken en persoonlijke aanpak voor een juiste match tussen opdrachtgever en kandidaat.

Vacature preventie-assistent(e) Sint-Michielsgestel

16 uur | Preventie-assistente | Sint-Michielsgestel

Solliciteer direct

DentalCens zoekt:  (preventie) tandartsassistent voor bijzonder centrum voor tandheelkundige zorg.

Heb jij compassie voor kwetsbare patiëntendoelgroepen? Vind je het prettig om met gelijkgestemde collega’s tandzorg te leveren waar je heel veel voor terug krijgt? En word jij gedreven door kernwaarden zoals sociale betrokkenheid en empathie, zorg van topkwaliteit en collegialiteit? Dan voel jij je helemaal thuis bij deze vooruitstrevende tandheelkundige organisatie!

De organisatie bestaat uit meerdere praktijken in diverse regio’s van Nederland. Diverse disciplines in de tandheelkunde werken optimaal samen aan tandheelkunde van hoge kwaliteit, afgestemd op bijzondere doelgroepen. De focus ligt hierbij nadrukkelijk op maatwerk, vanuit het motto ‘goede mondzorg moet voor iedereen toegankelijk zijn’. Die inzet wordt dagelijks geleverd, door een enthousiast, betrokken en deskundig team. Iedere patiënt is echt anders, geen werkdag is hetzelfde.


Solliciteer direct