Vacature Tandarts Antwerpen

Tandarts | Wijnegem (Antwerpen)

Solliciteer direct

Gezellige kleine tandartspraktijk waaraan een dentaal groepslabo verbonden is zoekt kundige tandarts

Aantal uren: 8-40 uur 

Honorering op basis van omzetpercentage

Wat wij zoeken?

Voor een kleinschalige tandartspraktijk in Wijnegem (verbonden aan een grootschalig dentaal labo) zijn we op zoek naar een kundige tandarts die goed werk levert en tegelijkertijd van Antwerpse gezelligheid houdt.

Afhankelijk van je wensen spreken we af hoe je wil werken, of je bijvoorbeeld alle behandelingen wil doen, of een deel, of je wil specialiseren in een deelbehandeling, of je zaken wil organiseren, enz. Bij ons is alles bespreekbaar zolang je gemotiveerd bent.

Functie-eisen

Je bent gedreven en liefhebber van het vak. Uiteraard communicatief sterk met patienten, collega's en personeel. Ervaring is minder belangrijk, dat komt vanzelf en daar helpen we je graag bij. Het liefste wil je lange tijd bij ons werken omdat patienten aan je gehecht raken en het team natuurlijk ook.

Wat wij bieden?

Het betreft een moderne kleinschalige tandartspraktijk in Wijnegem (Antwerpen) met alle voorzieningen die je nodig hebt dat deel uitmaakt van het dentaal labo. De praktijk is goed bereikbaar, net buiten de Antwerpse ring waardoor fileleed tot een minimum beperkt wordt of zelfs onbestaand is. Wij werken met de visie dat de patiënt centraal staat en we de hoogst mogelijke niveau van zorg willen bieden, met daarbij een persoonlijke benadering. Dit wordt gereflecteerd in onze visie en DNA van de praktijk! De praktijk beschikt over alle middelen om lekker te kunnen werken; ruime behandelkamer, OPT, airco etc. Alles is dus prima geregeld.

Momenteel worden geen nieuwe patiënten meer aangenomen omdat de agenda’s overvol zijn waardoor je dus niet te maken krijgt met lege agenda’s, een luxe dus!

Verwachte startdatum: per direct

Aarzel niet om jouw gegevens door te mailen bij interesse. In het beste geval staan we voor een langdurige samenwerking,

Solliciteer direct