TANDARTS(EN) LEERDAM

16 uur | Tandarts | Leerdam

Solliciteer direct

Functiegroep:  Tandarts

Gewenst aantal uren:  16-38

Locatie:  Leerdam, ZH, NL

Ben jij op zoek naar een praktijk waar je een volle en gevarieerde agenda hebt en wil je aan de slag in een team dat voor elkaar klaar staat?! 

Voor een tandartspraktijk in Leerdam zijn wij op zoek naar een tandarts (of 2) voor 8-40 uur per week.  

Waar ga je werken?

In deze 5-kamerpraktijk kom je te werken in een team van 7 tandartsen  variërend in leeftijd. De betrokken praktijkcoördinator Christine zorgt dat jij je kan concentreren op de patiëntenbehandeling en voor een prettige werksfeer. In dit goed geoutilleerde en moderne mondzorgcentrum hebben diverse dentale professionals hun kennis en kunde gebundeld. Tandheelkunde, implantologie, preventie en tandtechniek zijn hier onder één dak gevestigd.

Er heerst een open communicatie. Binnen de praktijk kunnen patiënten terecht voor een uiteenlopend scala van tandheelkundige behandelingen. Of dit nu algemene tandheelkunde betreft, implantologie, het behandelen van kinderen en angstige patiënten of prothese werk alles is aanwezig in deze praktijk. Het motto van deze praktijk is: “Stel de patiënt centraal en lever kwalitatief goede tandheelkundige zorg”.

Gezien de centrale ligging van de praktijk te midden van de A2, A27 en A15, op circa 20 min. van Utrecht, ca 25 min. van den Bosch en ca. 45 min van Rotterdam is deze praktijk zeer gunstig  aan te rijden.

Wat bieden wij jou?

  • De mogelijkheid om te werken in loondienst of als zelfstandige
  • Je werkt alleen met A-merk materialen
  • Uitstekende bij- en nascholingsmogelijkheden
  • Je gaat werken in een inspirerende, professionele werkomgeving als lid van een gemotiveerd team

Onze verwachtingen 

Als tandarts ben je trots op jouw vak! Je gaat voor de beste zorg voor de patiënt en bent in staat om de patiënt waar nodig gerust te stellen. Je stelt diagnoses en stelt een behandelplan op. Je stuurt de assistenten aan en zorgt voor een correcte dossiervorming volgens de wet- en regelgeving.  We zoeken iemand die een langdurige samenwerking ambieert en zich herkent in het volgende:

  • Je bent BIG-geregistreerd
  • Je beheerst de Nederlandse taal
  • Je vindt bij- en nascholing belangrijk in je persoonlijke en professionele ontwikkeling
  • Je kan zowel goed zelfstandig als in teamverband werken

Interesse?

Ben je geïnteresseerd en heb je de juiste diploma’s dan willen we je graag ontmoeten! Mail of bel robbert@dentalcens.nl / 06-41456803 #tandarts #tandheelkunde #bettercalldentalcens #mondzorgbanen #vacature #mondzorg

Solliciteer direct