TANDARTS HAAKSBERGEN GEZOCHT

16 uur | Tandarts | Haaksbergen

Solliciteer direct

Vind jij je werk net zo belangrijk als je privéleven?

En àls je werkt, doe je dat dan het liefst parttime in een praktijk die op alle fronten aan je wensen voldoet? Dan wil je natuurlijk een ruime, lichte en modern ingerichte praktijk, met relaxte werktijden en bevlogen collega’s. Waar de salariëring uitstekend geregeld is en waar je niet te maken hebt met avond- of weekenddiensten.

Onmogelijk? Kom dan maar eens naar Haaksbergen.

In onze supermoderne praktijk werken enthousiaste algemeen practici, mondhygiënisten en (preventie)assistenten samen met een tandarts voor orthodontie, tandtechnicus en baliemedewerkers. Tijdens een recente verbouwing is de praktijk compleet ingericht met state of the art apparatuur inclusief OPG en sterilisatieruimte. Heb je een voorkeur voor een ander merk instrumentarium of materialen? Daar houden we rekening mee.

De sfeer is ontspannen en positief: we zijn zeer serieus als het gaat om onze kwaliteit, maar houden ook van een geintje zo nu en dan. Je werkt van acht tot half vijf en dankzij de zorgvuldige agendaplanning heb je voldoende tijd voor elke patiënt. Ons patiëntenbestand is gevarieerd, uitdagend en vol potentie.

Haaksbergen zelf heeft ook z’n pluspunten: een rustieke gemeente volop omringd door natuur, vlakbij Apeldoorn en onder de rook van Enschede en Hengelo.

Parttime werken in Haaksbergen (16-24 uur). Houd jij zo privé en werk optimaal in balans?

Ben je geïnteresseerd en heb je de juiste diploma’s dan willen we je graag ontmoeten!Mail of bel robbert@dentalcens.nl / 06-41456803

#tandarts #tandheelkunde #bettercalldentalcens #mondzorgbanen #vacature #mondzorg #tandartspraktijk

Solliciteer direct