Vacatures

Bent u op zoek naar een vacature als tandarts? Dan bent u bij DentalCens aan het juiste adres. DentalCens is gespecialiseerd in werving en selectie voor vaste en tijdelijke vacatures in de mondzorg en tandheelkunde. We beschikken over ruime ervaring als recruiter én in de tandheelkundige branche. Voor elke vacature zorgen wij met onze betrokken en persoonlijke aanpak voor een juiste match tussen opdrachtgever en kandidaat.

Tandarts gezocht Etten-Leur

Solliciteer direct

Tandarts gezocht.

Door de groei van deze praktijk in Etten-Leur, is DentalCens op zoek naar een enthousiaste tandarts/algemeen practicus die kwaliteit voorop stelt. Het gaat hierbij om een duurzame samenwerking, welke in goed overleg zowel full time als part time in te vullen is.

Er zijn op dit moment vier tandartsen werkzaam. Er wordt nauw samen gewerkt met de tandartsassistenten en (paro)-preventieassistenten. De coördinatie is in handen van de praktijkmanager. De praktijk is vriendelijk en mensgericht. Dit is terug te zien bij de collega’s onderling.

Zowel startende als ervaren tandartsen worden uitgenodigd om te reageren. Wij zijn op zoek naar een zelfstandige tandarts met dienstverlenende persoonlijkheid, die ambitieus, flexibel en stressbestendig is. Verder ben je collegiaal, representatief beschik je over goede communicatieve vaardigheden.

Functie eisen

· BIG geregistreerd

· Bij voorkeur de opleiding Tandheelkunde afgerond in Nederland of België

· Gedreven om goede tandheelkunde uit te oefenen

· Spreekt vloeiend Nederlands

· Patiënt- en kwaliteitsgericht

Ben je geïnteresseerd en heb je de juiste diploma’s dan willen we je graag ontmoeten!Mail of bel robbert@dentalcens.nl / 06-41456803

#tandarts #tandheelkunde #bettercalldentalcens #mondzorgbanen #vacature #mondzorg #tandartspraktijk

Solliciteer direct