Tandarts Elburg

16 uur | Tandarts | Elburg

Solliciteer direct

Er zijn praktijken waar het werken écht op alle fronten ideaal is. Zoals deze inspirerende praktijk in Elburg, waar de vooruitstrevende eigenaresse de blik op alle fronten op de toekomst gericht heeft.

Het gloednieuwe praktijkgebouw bevat vier uitstekend geoutilleerde behandelkamers - met state of the art apparatuur, waaronder CBCT - en is volgens ISO-certificering ingericht met een gescheiden routing van medewerkers en patiënten. De sfeer in het team is hecht, collegiaal en positief. De snel groeiende patiëntenpopulatie bestaat voornamelijk uit jonge gezinnen, die oprechtheid, empathie en een open communicatie duidelijk waarderen.

Het is de bedoeling dat de praktijk in de nabije toekomst deels verwijspraktijk wordt, waarbij orthodontist, implantoloog en endodontoloog regelmatig in de praktijk aanwezig zullen zijn.

Heb je zin om parttime in deze moderne en veelzijdige praktijk onder de rook van Zwolle aan de slag te gaan? Even Elburg bellen!... oftewel Dentalcens.

Ben je geïnteresseerd en heb je de juiste diploma’s dan willen we je graag ontmoeten!Mail of bel robbert@dentalcens.nl / 06-41456803

Solliciteer direct