Vacature tandarts Breda

8 uur | Tandarts | Breda

Solliciteer direct

Wil jij als tandarts werken in Breda?  Dan zijn wij op zoek naar jou voor 1-2 dagen per week in een karakteristieke praktijk in Breda.

Je wordt door professionele collega’s ontvangen en zij bieden hulp en ondersteuning als je die nodig hebt. Denk jij patiëntgericht, ben je sociaal en staat voor jou kwaliteit voorop? Dan maken wij heel graag kennis met jou.

Als jij je verder wilt ontwikkelen binnen de tandheelkunde, worden opleidingsmogelijkheden aangeboden binnen en buiten de praktijk. Als behandelaar krijg je veel vrijheid, opereer je zelfstandig en staat een assistente jou bij waar nodig.

Maar wie zoeken wij? Het is in ieder geval belangrijk dat je de studie Tandheelkunde hebt afgerond. Even belangrijk is dat je representatief, patiëntgericht en communicatief sterk bent. Het is een vereiste dat je in het BIG-register staat. Om dit rijtje af te sluiten, vragen wij flexibiliteit, enthousiasme en leergierigheid.

Wat krijg je daarvoor terug? Een mooi honorarium, ontwikkelingsmogelijkheden en een veelzijdige functie binnen een gezellig, enthousiast en professioneel team. En natuurlijk werk je samen met een tandartsassistent.

Wil jij binnenkort kennis met ons maken? DentalCens helpt je graag verder.

Solliciteer direct