Preventieassistent(e) / tandartsassistente Oegstgeest

Tandartsassistente | Oegstgeest

Solliciteer direct

Je werkzaamheden zullen bestaan uit assisteren bij alle voorkomende behandelingen aan de stoel als tandartsassistent(e) en het behandelen van patiënten op je ‘eigen’ kamer als preventieassistent(e).

Ben je zorgvuldig, een teamspeler, communicatief sterk, wil je het vak uitoefenen op hoog niveau en heb je interesse? Dan willen we je graag leren kennen. Eigen initiatief wordt gewaardeerd en gestimuleerd. Opleidingen zijn altijd bespreekbaar.

We bieden je arbeidsvoorwaarden conform KMNT-richtlijn en vooral… een gezellig en professioneel team!

Waar kom je te werken?

DEZE ALGEMENE PRAKTIJK IS TEVENS EEN VERWIJSPRAKTIJK VOOR RESTAURATIEVE TANDHEELKUNDE. DE PRAKTIJK HEEFT 4 RUIM INGERICHTE, LICHTE EN FRISSE BEHANDELKAMERS VOORZIEN VAN DE MODERNSTE APPARATUUR.

JE KOMT TE WERKEN MET GEZELLIGE EN LOYALE TEAM, DAT BESTAAT UIT 12 PROFESSIONALS IN DE MONDZORG: 2 TANDARTSEN, 5 PREVENTIEASSISTENTEN, 2 MONDHYGIËNISTEN, EEN BALIEASSISTENTE EEN TANDPROTHETICUS EN EEN PRAKTIJKMANAGER.

HET TEAM HEEFT ZICH GESPECIALISEERD IN DE REALISATIE EN HET BEHOUD VAN EEN MOOI, GEZOND EN STERK GEBIT, WAARBIJ PREVENTIE EEN BELANGRIJKE ROL SPEELT. Deze praktijk ONDERSCHEIDT ZICH DOOR EEN STERK UITGEBOUWDE VISIE OP DE FUNCTIE VAN HET GEBIT ALS GEHEEL.

Ben je geïnteresseerd en heb je de juiste diploma’s dan willen we je graag ontmoeten!
Mail of bel robbert@dentalcens.nl / 06-41456803
#tandheelkunde #bettercalldentalcens #mondzorgbanen #vacature #mondzorg #tandartspraktijk #tandarts


Solliciteer direct