Vacature praktijk/officemanager Eindhoven

32 uur | Office/praktijkmanager | Eindhoven

Solliciteer direct

Gezellige specialistische groepspraktijk zoekt kundige praktijk/officemanager

Wat wij zoeken

Voor onze gezellige praktijk zijn we op zoek naar een kundige praktijk-en officemanager die goed werk levert en tegelijkertijd van gezelligheid en een warm team houdt. Als ervaren praktijkmanager ben je het aanspreekpunt van de organisatie en geef je leiding aan het team. Je motiveert en stimuleert en stuurt waar nodig bij. Je draagt zorg voor de interne organisatie en bent (eind)verantwoordelijk voor diverse operationele zaken. Denk hierbij aan het maken van personeelsroosters, optimaliseren van agendaplanning, voeren van sollicitatiegesprekken, klachtenafhandeling, bewaken van protocollen, inkoop van materialen, leiden van werkoverleggen etc. Voor deze vacature zoeken wij een kandidaat die ervaren is in het uitvoeren van managementtaken binnen tandheelkundige praktijken.

Functie eisen

We zoeken iemand die een langdurige samenwerking ambieert en zich herkent in het volgende:

  • Ervaring als praktijk-, officemanager of hoofdassistente in een tandartsenpraktijk
  • HBO werk-, en denkniveau
  • Proactief, sociaal en stressbestendig
  • Je bent sociaal en een échte kameleon!
  • Affiniteit / ervaring met HR en kwaliteitszorg
  • ICT-vaardig
  • Zelfstandig en taakvolwassen prioriteiten kunnen stellen

Wat wij bieden

Wij zijn een groepspraktijk met 4 behandelkamers. Samen komen we tot mooie, soms heel ingewikkelde, plannen. Samen leren we ook iedere dag van elkaar. We durven onszelf vooruitstrevend te noemen door continu te investeren in scholing.

Werktijden worden verdeeld over drie-vier dagen en een fijne werkplek in ons gezellige en dynamische team. Verder bieden we een salaris dat past bij jouw ervaring, een aantrekkelijke bonusregeling, pensioenregeling en een interessante kans om je persoonlijk verder te ontplooien als (praktijk)manager.

Daarenboven word je ondersteund door de organisatie. Je behoudt voldoende bewegingsvrijheid en kan altijd terugvallen op ons bij vragen omtrent HR, marketing, administratie, inkoop, kwaliteitscontrole en algemeen management. Super leerrijk, uitdagend en variërend!

Aarzel niet om te reageren!

In het beste geval staan we voor een langdurige samenwerking, in het slechtste geval eindigt het met een leuke kennismaking en kopje koffie.

Solliciteer direct