Vacatures

Praktijkcoördinator IJburg: ben jij een sterke schakel? (Vacature vervult)

24 uur | Office/praktijkmanager | Amsterdam

DentalCens zoekt voor een meerder praktijken in Amsterdam IJburg per direct naar een leuke ervaren praktijkmanager voor 28-32 uur per week.

De praktijk heeft 4 behandelkamers en ligt middenin een woonwijk. Parkeren kan voor de deur maar is betaald. Op ca. 10 minuten loopafstand kan gratis geparkeerd worden. Er werken 5 tandartsen, 1 MHG, 1 preventieassistente, 2 tandartsassistentes en 2 balieassistentes. De gemiddelde leeftijd van het team is 35 jaar. De werktijden zijn van 08.00-17.30 uur.

Als praktijkmanager ben je de spil in de praktijk, jij zorgt ervoor dat alles goed loopt en goed georganiseerd wordt. Jij bent en legt de verbinding tussen het team en Fresh Tandartsen. We zijn op zoek naar een ervaren manager, iemand die teams kan aansturen met een positieve instelling en geen 09.00-17.00 mentaliteit heeft, die creatief is in het vinden van oplossingen en kijkt naar mogelijkheden. Een echte teamplayer! Iemand die de schouders eronder zet en moeilijkheden niet uit de weg gaat.

Werkzaamheden:

-Aansturen van het team

-Agenda’s beheren & planning

- Administratief werk / declaraties indienen (infomedics)

- Vakantieplanningen maken & roosters

-Voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken

- Bijwonen van kwartaaloverleggen

Ben jij de persoon die wij zoeken en heb je ervaring als (praktijk)manager in de tandheelkunde of een andere branche, dan zijn wij op zoek naar jou.

We zien heel graag je cv en sollicitatie tegemoet.

Soort dienstverband: Parttime

Parttime uren: 28-32 per week

Solliciteer direct