ERVAREN TANDARTSASSISTENT M/V, VOOR 24 – 38 UREN PER WEEK

24 uur | Tandartsassistente | Leeuwarden

Solliciteer direct

Dentalcens is voor een moderne ondernemende groepspraktijk met 5 behandelkamers in Leeuwarden opzoek naar een Preventie Assistent. In deze praktijk staat kwaliteit hoog in het vaandel. Haar visie is om samen met de patiënt preventief te werken aan het behoud van het gebit en een goede gezondheid van de mond. Naast goede mondzorg wordt er gestreefd om de patiënt persoonlijke aandacht te geven en service te bieden. In deze praktijk wordt de tijd genomen voor controles en behandelingen, zodat er in alle rust gewerkt kan worden en er ook tijd is voor een praatje. De patiënt staat als persoon centraal.  

Dentalcens zoekt:

een ervaren tandartsassistent(e) voor 24 tot 38 uur per week

Dentalcens zoekt een enthousiaste tandartsassistente om het team te versterken in  Leeuwarden. Als tandartsassistent(e) ben jij de rechterhand van de tandarts. Mede dankzij jou verlopen de behandelingen soepel en voorspelbaar. Je zorgt dat instrumenten en materialen klaarliggen tijdens de behandeling en dat de behandelkamer schoon is. Daarnaast help je mee met het sterilisatieproces, zodat instrumenten schoon en voorhanden zijn.

Je bent een gediplomeerde en collegiale tandartsassistent(e). Je kunt goed omgaan met de drukte van de dag en je bent patiëntgericht. Enthousiasme voor je vak straal je uit en je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Wil jij een afwisselende baan in de tandheelkunde? Dan is dit echt iets voor jou!

Solliciteer direct