Ondernemende én ervaren tandprotheticus, KPT’er of tandtechnicus

8 uur | Tandprotheticus of klinisch prothese technicus |

Solliciteer direct

DENTALCENS ZOEKT:

Ondernemende én ervaren tandprotheticus, KPT’er of tandtechnicus

Heb je ervaring met behandelen van patiënten aan de stoel? Ben je een ondernemend type? Heb je zin om je eigen locatie te runnen en daarbij tóch te kunnen vertrouwen op ondersteuning vanuit een snelgroeiend en dynamisch familiebedrijf? Dan heeft DentalCens de perfecte vacature voor je!

Eén van onze opdrachtgevers is een snelgroeiend en energiek familiebedrijf in de tandtechniek/tandprothetiek, met ruim dertig locaties door heel Nederland. Het bedrijf dankt haar succes aan een sterke toekomstvisie en gedreven medewerkers, die topkwaliteit en collegialiteit hoog in het vaandel hebben. De lijnen zijn kort, de werksfeer is informeel, het werk is uitdagend en de salariëring super. Wat wordt er van je gevraagd?

Functieomschrijving

Als tandprotheticus of KPT’er voer je op locatie zelfstandig behandelingen uit. Je bent servicegericht, stressbestendig en ervaren in behandelingen aan de stoel: je meet bij de patiënt volledige gebitsprotheses en implantaatprotheses aan en plaatst deze ook. Daarnaast verricht je diverse tandtechnische behandelingen.

Je hebt de verantwoording over je eigen locatie, indien nodig ondersteund vanuit de organisatie. Zo kun jij je focussen op datgene wat je leuk vindt én waar je goed in bent.

Wat staat daar tegenover?

Parttime of fulltime? Het is allebei mogelijk. Loondienst of ZZP’er? Geef aan wat je wilt. Extra prettig: de salariëring is meer dan marktconform.

Je werkt volgens de allernieuwste (digitale) technieken en met de beste materialen. Prothese-reparatie of All on six? Je werk is veelzijdig, geen dag is hetzelfde. Je bepaalt zelf hoe je agenda eruit ziet.

In deze job kun je je ondernemersgeest volop benutten, terwijl je toch deel uitmaakt van een enthousiast team in een bijzonder familiebedrijf.

Na een week werken weet je: hier wil je blijven!

Op diverse locaties in Nederland

Je kunt aan de slag op diverse locaties in Nederland, ook bij jou in de buurt. Meer weten?

Solliciteer direct