Vacatures

Bent u op zoek naar een vacature als tandarts? Dan bent u bij DentalCens aan het juiste adres. DentalCens is gespecialiseerd in werving en selectie voor vaste en tijdelijke vacatures in de mondzorg en tandheelkunde. We beschikken over ruime ervaring als recruiter én in de tandheelkundige branche. Voor elke vacature zorgen wij met onze betrokken en persoonlijke aanpak voor een juiste match tussen opdrachtgever en kandidaat.

Ervaren mondhygiënist Paro-minded

8 uur | Mondhygiënist | Arnhem

Solliciteer direct

Gezocht voor de verwijspraktijk voor Parodontologie en Implantologie Arnhem:

Voor het team van deze praktijk zijn wij op zoek naar mondhygienist met passie voor parodontologie die een teamplaye is , een proactieve werkhouding heeft en op korte termijn kan beginnen.

Ervaren mondhygiënist

Ben je als ervaren mondhygiënist op zoek naar een nieuwe uitdaging en heb je ruimte in je agenda op vrijdag en zaterdagochtend dan kun je reageren op bovenstaand email adres. De praktijk heeft voorkeur voor loondienst maar zzp is bespreekbaar.

Ben je geïnteresseerd en heb je de juiste diploma’s dan willen we je graag ontmoeten!Mail of bel robbert@dentalcens.nl / 06-41456803#tandarts #tandheelkunde #bettercalldentalcens #mondzorgbanen #vacature #mondzorg #tandartspraktijk

Solliciteer direct