Vacature Leidinggevend prothesetechnicus (full-time) Ede

36+ uur | Chef Prothese / teamleider | Ede

Solliciteer direct

  • Leidinggevend prothesetechnicus (full-time)

Wij zijn op zoek naar een (aankomend-) leidinggevend prothesetechnicus voor onze vestiging in Ede. Je zal in deze functie meedraaien in de werkvoorbereiding, (ingang- en uitgangs-)controles en productieplanning. Daarnaast heb je veel (meestal telefonisch) contact met onze klanten.

We verwachten van jou dat je een goed opgeleide prothesetechnicus bent die graag een volgende stap in zijn/haar carrière wil zetten.

Wij bieden je een goede werkomgeving waar je, samen met ons, aan de (digitale) toekomst van ons bedrijf kunt werken.

Wil jij werken bij een full service tandtechnisch bedrijf dat alle vormen van tandtechnische werkstukken maakt?

Dit tandtechnisch lab. werkt voor een groot aantal tandartsen en voor een flink aantal Centra voor Bijzondere Tandheelkunde. Het werk wordt veelal nog manueel voor de patiënten individueel op maat gemaakt door tandtechnici. In de komende jaren zullen steeds meer werkstukken niet meer manueel maar met behulp van 3D digitale technieken gemaakt gaan worden.

De sfeer in het bedrijf is open, informeel en vriendschappelijk. Binnen het bedrijf wordt veel aandacht besteed aan opleiding, kwaliteit en innovatie. Daarnaast is dit lab een aantal jaar geleden uitgeroepen tot beste leerbedrijf van Nederland.

Ben je geïnteresseerd in de functie, wacht dan niet met reageren dan! We kijken er naar uit!

Solliciteer direct