DentalCens zoekt een tandarts die wil ondernemen zonder gedoe voor een praktijk In het glooiende landschap van Zuid-Limbrug niet ver van Maastricht.

24 uur | Tandarts |

Solliciteer direct

Droom jij van een eigen praktijk te hebben? Wil jij meewerken en meedenken aan de groei van de praktijk? Maar zie je op tegen alle rompslomp van het ondernemen?

Dan heeft DentalCens deze interessante vacature “de ondernemende tandarts” voor jou. In deze functie ben je klinische verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen de praktijk en mag je mee ondernemen zonder de lasten.

In het glooiende landschap van Zuid-Limbrug niet ver van Maastricht ligt deze middelgrote praktijk met een ruim zorgaanbod waar je wordt ondersteund in alle disciplines van het ondernemen, zoals financiën en personeelszaken.

Wil jij mondzorg met optimale voldoening leveren in een praktijk waar het vakmanschap verder reikt dan alleen tandheelkundige competenties? Dan pas je uitstekend in het team van deze veelzijdige praktijk. Wil jij je werkveld verleggen naar een gevarieerde en inspirerende werkomgeving met doorgroeimogelijkheden? Why not?!

Interesse? Ben je geïnteresseerd en heb je de juiste diploma’s dan willen we je graag ontmoeten! Mail of bel robbert@dentalcens.nl / 06-41456803

#tandarts #tandheelkunde #bettercalldentalcens #mondzorgbanen #vacature #mondzorg #tandartspraktijk

Solliciteer direct