BALIEASSISTENT(E) / STERILISATIEASSISTENT(E) PARTTIME (Vacature vervult)

16 uur | Tandartsassistente | Hilvarenbeek

DENTALCENS ZOEKT BALIEASSISTENT(E) / STERILISATIEASSISTENT(E)

PARTTIME

Je werkzaamheden als balieassistent(e) zullen bestaan uit het verwelkomen van de patiënten, het beantwoorden van de telefoon, afspraken inplannen, patiëntendossiers op orde maken en meerdere administratieve taken. Daarnaast spring je regelmatig bij in de sterilisatieruimte om de instrumenten te desinfecteren, de instrumententrays in orde te maken, voorbereidingen te treffen voor de chirurgische ingrepen en de apparatuur te onderhouden.

Het is niet noodzakelijk dat je voorheen in de tandheelkunde werkzaam bent geweest. Je wordt intern opgeleid tot een volleerd tandheelkundig medewerker.

Ben je communicatief sterk in de Nederlands taal, zorgvuldig en servicegericht en een teamspeler. Wil je het vak uitoefenen op hoog niveau en heb je interesse? Dan willen we je graag leren kennen. Eigen initiatief wordt gewaardeerd en gestimuleerd. Opleidingen zijn altijd bespreekbaar.

We bieden je arbeidsvoorwaarden conform KNMT-richtlijn en vooral…. een gezellig en professioneel team!

Waar kom je te werken?

DEZE ALGEMENE PRAKTIJK IS TEVENS EEN VERWIJSPRAKTIJK VOOR RESTAURATIEVE TANDHEELKUNDE. DE PRAKTIJK HEEFT 4 RUIM INGERICHTE, LICHTE EN FRISSE BEHANDELKAMERS VOORZIEN VAN DE MODERNSTE APPARATUUR.

JE KOMT TE WERKEN MET GEZELLIGE EN LOYALE TEAM, DAT BESTAAT UIT 12 PROFESSIONALS IN DE MONDZORG: 2 TANDARTSEN, 5 PREVENTIEASSISTENTEN, 2 MONDHYGIËNISTEN, EEN BALIEASSISTENTE EEN TANDPROTHETICUS EN EEN PRAKTIJKMANAGER.

HET TEAM HEEFT ZICH GESPECIALISEERD IN DE REALISATIE EN HET BEHOUD VAN EEN MOOI, GEZOND EN STERK GEBIT, WAARBIJ PREVENTIE EEN BELANGRIJKE ROL SPEELT. Deze praktijk ONDERSCHEIDT ZICH DOOR EEN STERK UITGEBOUWDE VISIE OP DE FUNCTIE VAN HET GEBIT ALS GEHEEL.

Ben je geïnteresseerd en heb je de juiste diploma’s dan willen we je graag ontmoeten! Mail of bel robbert@dentalcens.nl / 06-41456803 #tandheelkunde #bettercalldentalcens #mondzorgbanen #vacature #mondzorg #tandartspraktijk #tandarts


Vacature is vervult