Vacatures

Bent u op zoek naar een vacature als tandarts? Dan bent u bij DentalCens aan het juiste adres. DentalCens is gespecialiseerd in werving en selectie voor vaste en tijdelijke vacatures in de mondzorg en tandheelkunde. We beschikken over ruime ervaring als recruiter én in de tandheelkundige branche. Voor elke vacature zorgen wij met onze betrokken en persoonlijke aanpak voor een juiste match tussen opdrachtgever en kandidaat.

Vacature Back Office Medewerker op holding niveau Eindhoven

24 uur | Managementteam | Den Bosch | 's-Hertogenbosch

Solliciteer direct

Min uren: 20 

Max uren: 30

Contract type: full time, vast

Locatie: Rosmalen

Wat wij zoeken

Hou je van dossierbeheer en hecht je belang aan nauwkeurigheid? Bied je - als administratieve duizendpoot - graag ondersteuning aan een groeiende groep vol leuke mensen? Dan ben jij de backoffice medewerker die wij zoeken!

Voor groep van tandartspraktijken zijn wij op zoek naar een kundige back office medewerker (op holding niveau) die kundig werk levert en tegelijkertijd van gezelligheid en een warm team houdt. Als back office medewerker ben je belast met de coördinatie van de administratieve, secretariële en facilitaire ondersteuning van de praktijk. Dit breed gedefinieerd waarin je de diverse domeinen binnen een organisatie raakt (denk aan HR, marketing, inkoop, kwaliteitscontrole, …). Denk hierbij aan het opstellen van vacatures, concept arbeidscontracten, protocollen, het verwerken van mutaties in de salarisadministratie, opvolgen van betalingen (facturen), declaraties, het maken van rapportages, wachtkamerpresentaties voor de diverse tandartsenpraktijken, deurflyers voor marketingdoeleinden met behulp van onze inhouse-designer, website updates, …

Kortom, administratieve variatie volop! De dagen zullen routinematige ingedeeld worden waarbij er ook ruimte is voor voldoende creativiteit en variatie!

Functie eisen

We zoeken iemand die een langdurige samenwerking ambieert en zich herkent in het volgende:

  • Je bent proactief, sociaal en stressbestendig
  • Je zelfstandig en taakvolwassen prioriteiten kunnen stellen
  • Je ziet jezelf als administratieve duizendpoot
  • Je hebt goede computerkennis en vind je weg in diverse softwarepakketten (ook al ken je diverse softwarepakketten nog niet, dan leren we dit!).
  • Je hebt geen 9-5 mentaliteit. Zo ben je flexibel om bij de maandafsluiting indien nodig wat meer te werken. Soms maak je minder uren, andere keren meer.
  • Je werkt uiterst nauwkeurig.
  • Je bent assertief
  • Ervaring binnen de tandzorg (als tandartsassistente, officemanager, praktijkmanager) is een mooi pluspunt maar niet noodzakelijk.

Wat wordt er geboden?

Je komt te werken in een zeer leuke en groeiende groep met 110 mensen and counting. Het betreft een fijne werkplek in een dynamische organisatie. Als administratieve duizendpoot ben je de rechterhand van de directie/bestuurders en zal je bijna dagelijks contact hebben met ze  Werktijden worden verdeeld over vijf dagen. Of dit nu in de ochtend, middag of avond is valt te bespreken. Kortom, je behoudt voldoende bewegingsvrijheid (met ruimte voor creativiteit) en kan altijd terugvallen op vragen. Super leerrijk, uitdagend en variërend!

Aarzel niet om jouw gegevens (CV en motivatiebrief) door te mailen. In het beste geval staan we voor een langdurige samenwerking, in het slechtste geval eindigt het met een leuke kennismaking en een kopje koffie.

Ben je geïnteresseerd en heb je de juiste diploma’s en skills dan willen we je graag ontmoeten!
Mail of bel robbert@dentalcens.nl / 06-41456803

Solliciteer direct