Tandartsassistent voor tandartspraktijk in Alphen aan den Rijn.

16 uur | Tandartsassistente | Alphen aan den Rijn

Solliciteer direct

Vacature: Tandartsassistent(e)

Wil jij deel uitmaken van een dynamisch tandheelkundig team en ben je gepassioneerd om te leren? Wij nodigen jou uit om ons team te versterken als tandartsassistent(e), zelfs als je nog geen ervaring hebt! We hebben een flexibele functie beschikbaar voor 17 tot 32 uur per week.

Wat we zoeken:

TCV gelooft in kansen geven aan enthousiaste individuen die graag willen groeien. We zoeken naar iemand die een passie heeft voor tandheelkunde en gemotiveerd is om te leren. Of je nu net je opleiding hebt afgerond of een carrièreswitch overweegt, als jij gedreven bent om te excelleren, willen we je ontmoeten.

Functie-eisen:

In deze rol is jouw toewijding belangrijker dan ervaring. We verwachten een positieve instelling, bereidheid om nieuwe dingen te leren en de flexibiliteit om in een team te werken. Je wordt ondersteund door ervaren collega's en krijgt de kans om alle facetten van het tandartsassistent(e)-vak te ontdekken.

Wat we bieden:

Bij DentalCens stap je binnen in een gastvrije omgeving waarin je jezelf kunt ontplooien. Je krijgt de gelegenheid om te leren van ervaren professionals en jouw kennis van tandheelkunde te vergroten. We hechten waarde aan een vriendelijke en ondersteunende sfeer, waarin jouw groei en ontwikkeling voorop staan.

Kort samengevat bieden wij:

  • Een uitdagende functie waarin je kunt groeien en leren.
  • Ondersteuning en begeleiding door ervaren collega's.
  • De mogelijkheid om waardevolle praktische ervaring op te doen.
  • Een omgeving waarin jouw inzet en toewijding worden gewaardeerd.

Wil jij deel uitmaken van ons toegewijde team en jouw tandheelkundige expertise bijdragen aan onze praktijk? Aarzel dan niet en stuur je cv en motivatiebrief naar vacature@dentalcens.nl We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen

Solliciteer direct